INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CITY - DORTMUND 2-1

Comparat cu Cruyff » Haaland, elogiat de Guardiola, după supergolul din Liga Campionilor

Haaland, elogiat de Guardiola, după supergolul din Liga, Foto: Imago Images
Haaland, elogiat de Guardiola, după supergolul din Liga, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2022 12:54 / Actualizat joi, 15 septembrie 2022 12:54

Pep Guardiola (51 de ani), managerul lui Manchester City, și-a amintit de un gol reușit de legendarul olandez Johan Cruyff într-un meci cu Atletico, după ce Erling Haaland (22 de ani) a marcat golul decisiv contra Borussiei Dortmund, în runda a doua a grupelor Champions League, scor 2-1. Iar Rio Ferdinand (43) a completat că doar Zlatan Ibrahimovic (40) mai putea să marcheze așa.

Manchester City a revenit de la 0-1 cu Dortmund și a bifat a doua victorie în grupă, păstrându-și poziția de lider. Și din nou a punctat decisiv Erling Haaland, după ce Stones făcuse 1-1. 

O execuție parcă desprinsă din sporturile de contact, un voleu executat de la nivelul umărului care l-a învins pe Meyer și i-a lăsat mască și pe doi fundași ai Borussiei, foștii săi colegi ce fugeau disperați să-l blocheze. 

O piesă de colecție care i-a impresionat pe toți, de la analiști TV la coechipieri și managerul Guardiola, toți elogiind calitățile norvegianului.

Ce au găsit la Chișinău vedetele Ronaldo, Casemiro și Varane » Pregătiri speciale pentru marele meci programat diseară
SHERIFF TIRASPOL - MANCHESTER UNITED
Ce au găsit la Chișinău vedetele Ronaldo, Casemiro și Varane » Pregătiri speciale pentru marele meci programat diseară

Pep Guardiola: „Erling Haaland trebuie ajutat mereu cu mingi și pase de gol”

E bine să-l avem pe Erling în echipă și că mi-a reamintit de un gol marcat de Cruyff cu mult timp în urmă pentru Barcelona contra lui Atletico. Ce reușită! Mi-am amintit și de dragul meu prieten Ibrahimovic, care are capacitatea de a ridica piciorul până la nivelul barei. La fel şi Erling are această capacitate de a ridica piciorul foarte sus, e foarte flexibil şi este capabil să trimită balonul în poartă dintr-o astfel de poziţie. 

Comparat cu Cruyff » Haaland, elogiat de Guardiola, după supergolul din Liga Campionilor
Erling Haaland și Pep Guardiola: Imago Images

Trebuie să-l ajutăm însă mereu cu mingi și pase de gol, altfel Haaland de unul singur nu va putea câștiga meciuri sau trofee. Are nevoie de ocazii construite de colegi și el va fi acolo, pregătit mereu să înscrie”, a declarat managerul „cetățenilor”.

Rio Ferdinand: „Erling Haaland e tipul care are nevoie doar de o ocazie”

Și Rio Ferdinand s-a arătat impresionat de sclipirea lui Haaland în faza de 2-1.

Zlatan era probabil singurul jucător în stare să finalizeze centrarea cu exteriorul trimisă de Cancelo. Cred că Haaland poate face diferența și s-o ajute pe City să câștige Liga Campionilor. Te uiți la el în vestiar și spui că e tipul care are nevoie doar de o ocazie. El ne va scoate din impas dacă nu suntem în zi bună”.

Adversarii nu se pot pune cu Erling Haaland!

Erling Haaland a reușit să-i păcălească pe apărătorii „galben-negrilor”, chiar dacă aceștia și antrenorul Edin Terzic îl cunoșteau foarte bine. 

„Le-am arătat cine suntem și am învins. Sunt tare mândru de ultimele 20-30 de minute, în care am dat și cele două goluri. Cred că al meu a fost un pic mai frumos, dar și centrarea lui Cancelo a fost frumoasă. Știam că adversarii mă vor urmări pe tot terenul pentru că mă știau bine, dar în cele din urmă i-am învins. Nu se pot pune cu mine!”, a spus atacantul norvegian.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Imagini revoltătoare la meciul lui Celtic din Liga Campionilor » Fanii scoțieni, mesaje oribile după decesul Reginei

Decizie incredibilă în Ligă! Cum NU s-a dat un asemenea penalty?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
contrabas3
contrabas3  •  15 Septembrie 2022, 20:03
Postat de maradona79 pe 15 Septembrie 2022, 13:08

Si Campagnella de la fecsebe poate sa dea astfel de goluri

Glumă sau nu, exact asta e problema atacanților de la FCSB - NU primesc mingi de la mijlocași. Au venit, au stat un pic, Jijiii i-a băgat să joace, Tănase, în vremea aceea, s-a uitat la ei (Vukusic, Mamut, etcetera) dar în loc să dea pasă decisivă la atacant, prostul a întors mingea spre mijloc. De “n” ori s-a întâmplat asta.

Cornelwilde
Cornelwilde  •  15 Septembrie 2022, 13:24

Ăsta da jucător.

maradona79
maradona79  •  15 Septembrie 2022, 13:08

Si Campagnella de la fecsebe poate sa dea astfel de goluri

Vezi toate comentariile (3)
Comentează