INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

MANCHESTER CITY. Pep Guardiola s-a împăcat cu ideea că va pierde un jucător: „Sunt sigur că va pleca”

Pep Guardiola // FOTO: Imago +9   FOTO
Pep Guardiola // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 09:42 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 10:48

După 3-1 cu Cheltenham, în Cupa Angliei, Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a vorbit despre viitorul fundașului Eric Garcia.

Ibericul de 23 de ani este în ultimele luni de contract cu Manchester City și este dorit cu insistență de Barcelona, clubul la care s-a format. Întrebat despre viitorul spaniolului, Guardiola a spus că e sigur că va pleca.

Guardiola: „Eric Garcia va pleca de la Manchester City”

Vom vedea ce se va întâmpla până la finalul perioadei de transferuri. Nu cred însă că va semna un nou contract. Sunt destul de sigur că va pleca la finalul sezonului. Acum, în această perioadă de transferuri, depinde de celelalte cluburi”, a spus Guardiola, potrivit Mundo Deportivo.

Eric Garcia, dorit de Barcelona

+5 FOTO

Presa din Spania susține că Eric Garcia a ajuns deja la un acord cu Barcelona pentru un transfer în vară, dar catalanii, la insistențele lui Ronald Koeman, l-ar dori acum.

Mundo Deportivo anunța că Barcelona și City au ajuns la o înțelegere pentru un transfer, catalanii urmând să achite 5 milioane de euro în iunie. Mutarea a fost blocată pentru moment, după ce doi dintre candidații la președinția Barcelonei (Laporta și Freixa) au refuzat transferul.

20.000.000 de euroeste cota lui Eric Garcia

4 meciuriare Garcia în naționala Spaniei

8 partidea jucat ibericul pentru City în acest sezon

Născut la Barcelona, Garcia a făcut parte din „La Masia”, dar în iulie 2017 a fost transferat de Manchester City pentru 1,7 milioane de euro, echipă la care a bifat în total 31 de partide.

VIDEO Cele mai tare faze făcute de Kevin De Bruyne la Manchester City

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

23 de ani de când Adrian Ilie marca primele goluri în Primera Division, o „triplă” pentru Valencia! Alți 4 români făceau spectacol în acea etapă disputată în Spania

Scene incredibile în Turcia » Anunț-șoc făcut în vestiar de Junior Morais, după autogolul din prelungiri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1559313537546721
Lorena Eliza  •  25 Ianuarie 2021, 14:43

Interesant e că Stones cand avea 22 de ani era cotat la 20 mil sau 30 .. si in fifa avea 79 iar asta are 69 aceiasi faza ????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează