INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REPLICĂ

FOTO Pierluigi Collina trage un semnal de alarmă, după pumnul încasat de arbitrul Halil Umut Meler: „Asta e și mai îngrijorător!”

Pierluigi Collina, șeful arbitrilor de la FIFA, s-a declarat șocat de pumnul primit de Halil Umut Meler din partea lui Faruk Koka, președintele lui Ankaragucu. +7   FOTO
Pierluigi Collina, șeful arbitrilor de la FIFA, s-a declarat șocat de pumnul primit de Halil Umut Meler din partea lui Faruk Koka, președintele lui Ankaragucu.

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 19:30 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 19:30

Pierluigi Collina, șeful arbitrilor de la FIFA, s-a declarat șocat de pumnul primit de Halil Umut Meler din partea lui Faruk Koka, președintele lui Ankaragucu.

Luni, sub privirile lui Olimpiu Moruțan, președintele lui Ankaragucu, Faruk Koca, i-a dat un pumn în față arbitrului Halil Umut Meler (doi apropiați ai lui Koca lovindu-l cu picioarele), la sfârșitul meciului Ankaragucu - Rizespor, scor 1-1. 

Imediat după calificare, Dan Petrescu a anunțat decizia cu privire la sezonul viitor: „Jeonbuk are nevoie de o schimbare”
DECIZIE
Imediat după calificare, Dan Petrescu a anunțat decizia cu privire la sezonul viitor: „Jeonbuk are nevoie de o schimbare”

Pierluigi Collina, șeful arbitrilor de la FIFA, trage un semnal de alarmă. 

Pierluigi Collina: „Imagini îngrozitoare!”

„Imaginea lui Halil Umut întins pe jos, protejându-şi capul cu mâinile în timp ce era lovit cu picioarele de agresorii săi, precum şi imaginea vânătăii de sub ochi, sunt îngrozitoare. 

Dar şi mai îngrozitor este să ştim că există mii de arbitri din întreaga lume care sunt abuzaţi verbal şi fizic la nivelurile inferioare ale sportului din întreaga lume, fără ca acele incidente să fie semnalate de mass-media.

Un arbitru nu poate fi bătut din cauza unei decizii pe care a luat-o, chiar dacă este greşită”, a spus Pierluigi Collina, potrivit News.ro.

Faruk Koca, afară din fotbal și 9 ani la închisoare? A agresat și un antrenor!

„Centralul" Meler, victima lui Koca, 37 de ani, ales în grupul „UEFA Elite" din 2022, a părăsit miercuri spitalul din capitala Ankara unde fusese internat cu traumatism cranian. 

+3 FOTO

„M-a amenințat. Mi-a spus: «Te voi omorî!»", a dezvăluit arbitrul, informând presa că îi va acționa în justiție pe Koca și pe ceilalți doi oficiali ai echipei lui Olimpiu Moruțan care l-au agresat când el era la pământ.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Veste devastatoare » Amendă de 595.000 de euro dictată pentru show-ul pirotehnic din derby

Cine e noua iubită a lui Thomas Tuchel » S-a afișat cu ea pe Old Trafford și la banchet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mario_san
mario_san  •  13 Decembrie 2023, 21:50

fara gradinescu comentator. Vreau sa ma uit la meci fara sa aud un clov partial. JOS RADINESCU, JOS CLOVNUL GRADINESCU!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 Decembrie 2023, 21:30

...da...sa nu se mai joace fotbal ...singura solutie ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează