INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA FRANȚEI

Povestea incredibilă din spatele surprizelor uriașe din Cupa Franței » Cine e antrenorul care a calificat două echipe de amatori în 24 de ore

Sursă foto: http://www.leparisien.fr
Sursă foto: http://www.leparisien.fr

Articol de - Publicat marti, 08 ianuarie 2019 11:49

Jimmy Modeste, 37 de ani, fostul fundaș al lui Brest și Le Mans, a reușit să o elimine întâi pe Montpellier cu Entente Sannois, iar a doua zi a pregătit victoria altor amatori, Noisy-le-Grand, contra lui Gazelec Ajaccio. 

Nu va intra în Cartea Recordurilor, dar performanța lui rară a scris istorie într-un week-end nebun și bogat în surprize de proporții în Cupa Franței.

În 24 de ore, a izbutit să califice două echipe în "16"-imile competiției, eliminând adversari mult mai valoroși, precum Montpellier și Gazelec Ajaccio. Este povestea incredibilă a lui Jimmy Modeste, antrenorul secund victorios sâmbătă cu un club de liga a 3-a și cu altul din a 6-a, duminică!

O antrenează trei seri pe săptămână

Fostul fundaș al lui Brest și Le Mans și internațional din Insulele Capului Verde, 37 de ani, a pregătit victoria (1-0) lui Entente Sannois-Saint-Gratien contra formației de pe locul 4 din Ligue 1, cu un gol venit în minutul 90+3.

N-a avut însă prea mult timp să se bucure, pentru că Modeste s-a întâlnit într-un restaurant italian cu șefii lui Noisy-le-Grand, alt club din apropierea capitalei Franței, pentru a pune la punct strategia împotriva rivalei de pe 14 în Ligue 2.

Iar modesta echipă din Ligue de Paris Ile de France, districtul Seine Saint-Denis, pe care o antrenează doar trei seri pe săptămână, s-a impus cu 2-1.

În faza următoare, va da peste încă un adversar corsican, Bastia, în timp ce Entente înfruntă o altă formație din Ligue 1, Nantes-ul lui Tătărușanu.

13 echipe aflate de la liga a treia în jos s-au calificat în "16"-imile Cupei Franței. Șapte dintre acestea joacă în a patra divizie și două în a șasea

Vezi și: VIDEO + FOTO Surpriză imensă în Cupa Franței! Marseille, eliminată de o echipă comunală de Liga a 4-a

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează