INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Primele declarații ale lui Lewandowski la Barcelona: „Cea mai importantă decizie a vieții mele”

Primele declarații ale lui Lewandowski la Barcelona, Foto: Facebook
Primele declarații ale lui Lewandowski la Barcelona, Foto: Facebook

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2022 13:46 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 18:14

Robert Lewandowski, atacantul polonez de 33 de ani, a ajuns în cantonamentul de la Miami, unde și-a cunoscut noii colegi și va fi prezentat oficial astăzi la Barcelona. „Sper să câștig cât mai multe trofee!”, a declarat fostul jucător al lui Bayern.

A început aventura lui Robert Lewandowski la FC Barcelona! După ce și-a luat rămas bun în grabă de la mulți dintre cei alături de care a petrecut 8 ani la Bayern, atacantul polonez a zburat în Statele Unite. 

În cantonamentul blaugrana, la Miami, a făcut cunoștință cu noii colegi și și-a exprimat primele impresii ale perioadei agitate prin care a trecut în această vară, când a ales să schimbe echipa. 

A fost cea mai grea și cea mai importantă decizie a vieții mele! Sper să câștig cât mai multe trofee”, le-a mărturisit Lewa ziariștilor de la Bild.

Dybala s-a înțeles cu noua echipă » Paulo, așteptat la vizita medicală
MERCATO
Dybala s-a înțeles cu noua echipă » Paulo, așteptat la vizita medicală

Lewandowski, salut de pe plajă: „Força Barça!”

Golgeterul Bundesligii și „Gheata de Aur” a Europei s-a revăzut la Fort Lauderdale și cu antrenorul Xavi, pe care l-a cunoscut în vacanță la Ibiza în urmă cu câteva săptămâni. 

„Mi-a spus atunci că mă așteaptă și că vom avea succes împreună. Am simțit imediat că e o chimie bună între noi. Știu că Barça a avut probleme în sezonul trecut, însă acum s-au făcut destule achiziții bune și echipa se află pe drumul bun către revenirea în top”, a explicat RL9. 

Care a transmis și un mesaj fanilor într-un clip pe plaja din Florida. „Sunt foarte fericit că am ajuns la Barcelona. Força Barça!”.

Vizita medicală și apoi semnează

Lewandowski crede că lucrurile s-au liniștit: „Ambele părți au făcut lucruri care nu erau necesare. Dar Bayern este mulțumită acum că a încasat mulți bani, iar eu că voi putea evolua la Barcelona. Voiam să ajung într-un campionat diferit, să trăiesc în altă parte. Nu a fost timp de o despărțire «oficială» față de coechiperii cu care am scris istorie”.

Robert va avea parte de două prezentări: una la Barça Academy din Miami, programată diseară, alta în Barcelona, pe 7 august, cu prilejul meciului pentru Trofeul Joan Gamper, cu UNAM Pumas. 

9 milioane de euro net pe sezonva avea salariu Lewandowski la Barcelona, cu 25% mai puțin decât la Bayern

În această dimineață, atacantul de 33 de ani va face toate testele medicale și va semna contractul până în 2026. Bayern va primi în schimbul său 45 de milioane plus 5 bonusuri

VIDEO. Cele mai tari goluri marcate de Robert Lewandowski la Bayern

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Transfer rezolvat! Juventus acceptă oferta de 70 de milioane € plus 10 milioane bonusuri

Atracția Ungaria » Selecționerul a refuzat Premier League pentru națională, dar a și avut un moment când s-a gândit la ruptură! Nu a renunțat!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
terranovaaa
terranovaaa  •  21 Iulie 2022, 14:08
Postat de tristan pe 21 Iulie 2022, 10:55

ai tu mintea in colturi..pai numa din vanzari de tricouri isi scoate Barca banii...jucatorii de nivelul lui Lewa pot juca la cel mai inalt nicel pana la 36-37 de ani...tu crezi ca asta vine de la Voluntari?

Cand esti un club falit cu 1.3 miliarde datorii care isi vinde din holdinguri ca ca supravietuiasca nu merge cu ne scoatem banii din tricouri.

tristan
tristan  •  21 Iulie 2022, 10:55
Postat de terranovaaa pe 20 Iulie 2022, 14:12

Poate treceti de grupe anul asta :)) e o teapa sa dai 60+ milioane pe un jucator care face 34 de ani in August.

ai tu mintea in colturi..pai numa din vanzari de tricouri isi scoate Barca banii...jucatorii de nivelul lui Lewa pot juca la cel mai inalt nicel pana la 36-37 de ani...tu crezi ca asta vine de la Voluntari?

terranovaaa
terranovaaa  •  20 Iulie 2022, 14:12
Postat de enigmaticul pe 18 Iulie 2022, 16:44

Măi, ăsta cu tinicheaua de Madrid în frunte, pentru cine va fi cea mai mare țeapă?? Ai uitat să specifici! Dacă tu crezi că un câștigător al balonului de aur, poate fi o țeapă pentru clubul care-l transferă, înseamnă că te afli pe aici doar ca să-ți dai cu părerea. Uită-te și tu câte goluri a marcat ”Lewa” în ultimul sezon, apoi să vorbești. Asta ca să nu-ți mai spun că Barca, de câte ori a jucat cu Real(la ei acasă), le-a cad dat cu terenu-n cap( 4-5-6 goluri, fără a primi niciunul).

Poate treceti de grupe anul asta :)) e o teapa sa dai 60+ milioane pe un jucator care face 34 de ani in August.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează