INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Profită Ionuț Radu? » Portarul Romei, desființat după 3-3 cu Norvegia: „Mai bine punem o vacă în poartă”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 13:28

Remiza de marţi din Norvegia (3-3) i-a enervat foarte tare pe fanii suedezi şi italieni, ce şi-au vărsat furia pe Robin Olsen (foto). 

Goalkeeperul Romei a fost ironizat şi criticat aspru pe reţelele de socializare, suporterii considerându-l vinovat la două dintre golurile primite la Oslo:

"Treziţi felinarul ăsta!", "Mai bine punem o vacă în poartă" şi "Supraevaluat. E complet inutil, ar face faţă cu greu şi în liga a doua suedeză".

Au început deja să circule zvonuri că Roma i-ar căuta înlocuitor, vizându-l pe Cragno, de la Cagliari. "Evoluţia noastră a fost jenantă, dar eu nu ştiu nimic despre mercato", a declarat portarul suedez.

Pe lista Romei se află chiar Andrei Ionuț Radu, portarul naționalei U21 care în prezent apără poarta celor de la Genoa. 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Interviu cu liderul României U21 » Ionuț Radu: „Gândul că am putea câștiga trofeul Euro 2019 mă ține treaz, îmi fac tot felul de scenarii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  28 Martie 2019, 15:59
Postat de auge pe 28 Martie 2019, 14:49

Aaa, deci Ionuț Radu este vaca .

Nu. Doar că tu ești ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

auge
auge  •  28 Martie 2019, 14:49

Aaa, deci Ionuț Radu este vaca .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează