INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Răzvan Lucescu, furios pe arbitri: „Când e penalty, e penalty! VAR e împotriva noastră”

Răzvan Lucescu// Foto-IMAGO / Pixsell
Răzvan Lucescu// Foto-IMAGO / Pixsell

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2022 12:25 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 13:13

Răzvan Lucescu (53 de ani), cel mai bun antrenor al lunii martie în Gazetă, a pierdut prima oară în Grecia după o serie invincibilă de 19 meciuri. I s-au refuzat două lovituri de pedeapsă. PAOK a cedat duminică seară la Atena, 1-2 cu Panathinaikos.

Pauzele pentru meciurile internaționale au scurtcircuitat PAOK. De fiecare dată, aceste întreruperi i-au dat peste cap pe alb-negri, care au pierdut de trei ori și au remizat o dată la revenire: 

  • 12 septembrie: 0-1 cu Giannina (a)
  • 17 octombrie: 4-4 cu Volos (a) 
  • 21 noiembrie: 0-2 cu Atromitos (d)
  • 3 aprilie: 1-2 cu Panathinaikos (d). 
Cum vede un fost jucător situația lui Petrea: „Vestiarul simte că nu iei tu deciziile și e greu să te respecte”
FCSB - CSU CRAIOVA 0-2
Cum vede un fost jucător situația lui Petrea: „Vestiarul simte că nu iei tu deciziile și e greu să te respecte”

Arbitrul a anulat 11 metri cu VAR pentru PAOK

După această înfrângere de la Atena, prima în Grecia după 19 meciuri (16 în campionat, 3 în Cupă), Răzvan Lucescu s-a supărat și pe jucătorii săi, și pe arbitri. În prima repriză, chiar la start, în minutul 8 (la 0-0), arbitrul a arătat punctul de la 11 metri pentru PAOK, retras apoi, la avertizarea VAR. 

Spre final (84), când gazdele conduceau cu 2-1, același VAR i-a refuzat o altă lovitură de pedeapsă lui PAOK, la hențul lui Juankar. 

VIDEO. Rezumat Panathinaikos vs. PAOK 2-1

Răzvan Lucescu: „Nici nu a mai fost chemat să revadă faza” 

Am început bine, dar ce s-a întâmplat cu VAR ne-a făcut să ne pierdem capul. Iar la sfârșit, încă un element. Când e penalty, e penalty”, a protestat antrenorul la interviul-fulger, la Cosmote TV, accentuând la conferință: „Este o perioadă în care VAR e împotriva noastră. Nu mă refer la primul penalty, ci la al doilea. Ni s-a mai întâmplat. Arbitrul nici nu a mai fost chemat să revadă faza”. 

Răzvan Lucescu: „Când nu te implici sută la sută, nu poți învinge” 

Răzvan nu i-a menajat nici pe jucătorii săi. „Până la pauză, am văzut unele lucruri pe care vreau să le uit. Să fiu sincer, Panathinaikos a meritat victoria pentru determinarea cu care a jucat. Noi? Când nu te implici sută la sută, nu poți învinge”. 

Joi vine deplasarea de la Marseille, prima manșă a „sferturilor” Conference League. Și atunci, Lucescu speră să-și regăsească adevărata echipă: „Mă aștept ca băieții să dea 200 la sută”.

VIDEO. Răzvan Lucescu, antrenorul lunii martie 2022: „PAOK redevine o echipă invincibilă! Jucăm pentru prima oară în istorie în trei competiții”

Citește și:

Aurel Țicleanu și soția lui, loviți de un copac care s-a prăbușit peste ei în parcul Cișmigiu: „Am trecut prin clipe de mare panică”

Dinamo speră la salvarea directă » Ce trebuie să facă jucătorii lui Uhrin pentru a îndeplini acest obiectiv

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează