INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Întrebat despre transferul la Barcelona, vedeta lui Real Madrid i-a înfuriat pe fani: „Am primit 200 de mesaje”

Marco Asensio, în centru // foto: Guliver/gettyimages
Marco Asensio, în centru // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 07:57 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 08:06

Marco Asensio (26 de ani) surprinde: întrebat despre zvonurile recente cu privire la interesul celor de la FC Barcelona de a-l transfera, spaniolul a preferat să „dribleze” subiectul.

Publicația catalană Mundo Deportivo a scris deunăzi că Barcelona este interesată de Marco Asensio, din 2015 jucătorul celor de la Real Madrid. Catalanii sunt atrași de stilul de joc al lui Asensio și de faptul că acesta ar putea veni liber vara viitoare, întrucât îi va expira contractul cu formația din capitală.

Întrebat în cantonamentul echipei naționale despre această posibilitate, Asensio a surprins, preferând să lase „ușa” deschisă pentru o plecare la Barcelona.

Șumudică, revoltat de selecția lui Edi Iordănescu: „Suntem nebuni?! Pe ei doi de ce nu i-a luat?!”
LIGA NAȚIUNILOR
Șumudică, revoltat de selecția lui Edi Iordănescu: „Suntem nebuni?! Pe ei doi de ce nu i-a luat?!”

Asensio i-a înfuriat pe fanii lui Real Madrid: „Barcelona? Nu pot oferi un răspuns acum”

„Nu știu dacă mă vor, sincer să fiu. Există zvonuri despre multe cluburi, este normal. Sunt concentrat pe prezent și dau totul pentru echipa națională și echipa de club”, a afirmat Asensio pentru COPE.

Întrebat dacă exclude transferul la Barcelona, Asensio a răspuns evaziv: „Nu am luat asta în considerare, nu m-am gândit, așa că nu știu, nu pot oferi un răspuns acum”.

„Am primit 200 de mesaje în această dimineață. Trăim într-o lume în care există multe zvonuri. Este normal, în ianuarie pot semna cu orice club și se vor afla mai multe lucruri. Suntem într-un cerc pe care nu-l pot controla”, a adăugat mijlocașul născut la Palma de Mallorca.

Răspunsul său nu le-a picat bine unora dintre fanii lui Real Madrid, care au început să-l eticheteze pe rețelele de socializare drept „trădător” și „șarpe”. Alții n-au nimic împotriva plecării, întrucât nu-l consideră pe Asensio un jucător exponențial pentru Real. 

Marco Asensio: „Nu am nicio problemă cu Ancelotti”

Referitor la posibilitatea de a fi plecat de la Real Madrid în vară, când s-a scris că era dorit de AC Milan și de cluburi din Premier League, Marco a spus:

„August a fost o lună complicată, au apărut toate acele lucruri. Au existat opțiuni, evident, dar sunt fericit cu alegerea făcută, sunt încrezător că pot să ajut Real Madrid. Vreau să continui să câștig trofee alături de club.

Nu este o decizie care să depindă de mine (n.r. - plecarea). Trebuie să vorbești cu antrenorul, cu clubul... în niciun moment nu m-am gândit la plecare datorită proiectului și încrederii din partea antrenorului. Nu am nicio problemă cu Ancelotti”.

47 de minutea jucat Asensio în acest sezon, fiind adesea „uitat” pe bancă sau introdus pe teren târziu. A înscris însă un gol superb în victoria cu RB Leipzig, 2-0, din grupele Champions League

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

UEFA nu glumește: Rusia, exclusă și de la Euro 2024 din cauza războiului!

Cristiano Ronaldo câștigă o sumă exorbitantă din fiecare postare de pe Instagram! Cum arată top 10 fotbaliști influenți pe rețelele de socializare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează