INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SANCȚIUNE

VIDEO Decizia drastică luată de un club din La Liga » Ce se întâmplă după scandările rasiste de la meciul cu Real Madrid

Conducerea clubului Real Valladolid, locul 14 în La Liga, a anunțat, în decursul zilei de joi,suspendarea timp de 3 sezoane și jumătate a abonaților care l-au abuzat verbal pe Vinicius (22 de ani), extrema celor de la Real Madrid.
Conducerea clubului Real Valladolid, locul 14 în La Liga, a anunțat, în decursul zilei de joi,suspendarea timp de 3 sezoane și jumătate a abonaților care l-au abuzat verbal pe Vinicius (22 de ani), extrema celor de la Real Madrid.

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 18:37 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 18:58

Conducerea clubului Real Valladolid, locul 14 în La Liga, a anunțat, în decursul zilei de joi, suspendarea timp de 3 sezoane și jumătate a abonaților care l-au abuzat verbal pe Vinicius (22 de ani), extrema celor de la Real Madrid, la meciul disputat pe data de 30 decembrie 2022. Madrilenii s-au impus atunci cu scorul de 2-0. 

FCSB, interzis la transferuri! Situație confuză cu favoritul lui Gigi Becali » S-a ajuns la FIFA pentru o sumă infimă!
FCSB
FCSB, interzis la transferuri! Situație confuză cu favoritul lui Gigi Becali » S-a ajuns la FIFA pentru o sumă infimă!

Real Valladolid a anunțat suspendarea abonaților care l-au abuzat verbal pe Vinicius, fotbalistul lui Real Madrid 

Formația patronată de Ronaldo Nazario de Lima (46 de ani), fostul atacant al lui Real Madrid, a postat, pe site-ul oficial al clubului, un comunicat în care prezintă sancțiunea luată împotriva fanilor săi. 

Comisia de Disciplină din cadrul clubului Real Valladolid a luat cunoștință de propunerea venită din partea oamenilor legii, de sancționare a persoanelor care au rostit insulte rasiste la adresa jucătorului lui Real Madrid, Vinicius Junior, în timpul meciului disputat între cele două echipe, pe data de 30 decembrie. 
Scenele au fost catalogate ca fiind foarte grave, iar clubul a dispus suspendarea pentru trei sezoane și jumătate a abonaților care au recurs la asemenea gesturi, în conformitate cu regulamentul intern al clubului. 
Așa cum a mai afirmat în mai multe rânduri, clubul Real Valladolid are zero toleranță față de acest tip de comportament și ia măsuri în vederea eradicării complete a acestuia.

-comunicat Real Valladolid

Vinicius, brazilianul din atacul lui Real Madrid, ținta insultelor rasiste la Valladolid 

Vinicius a fost titular în meciul cu Real Valladolid. Acesta a fost înlocuit în minutul 88 al partidei de croatul Luka Modric (37 de ani). 

În drumul spre vestiare, el a fost abuzat verbal de fanii gazdelor și ținta unor insulte rasiste, precum „maimuță” și „negru de rahat”. Fanii lui Real Madrid au scos în evidență cele întâmplate pe arena „José Zorrilla”, cerând ca formația gazdă să fie sancționată: 

Citește și: 

Radu Drăgușin explică secretul transformării sale: „E prima oară când mi se întâmplă”

Real Madrid a negociat cu el, dar marea revelație a Europei va ajunge la un club de top din Premier League! Suma de transfer, amețitoare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează