INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Rivaldo dă de pământ cu Florentino Perez: „El e principalul vinovat pentru situația lui Real Madrid”

Rivaldo și Zidane, într-un Barcelona - Real Madrid din 2001 FOTO: Guliver/GettyImages
Rivaldo și Zidane, într-un Barcelona - Real Madrid din 2001 FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 13:21

Real Madrid a ratat primele două obiective ale sezonului, Liga Campionilor și Cupa Spaniei, și are nevoie de un miracol pentru a câștiga La Liga. Brazilianul Rivaldo, câștigătorul „Balonului de Aur” din 1999, îl consideră pe Florentino Perez principalul vinovat. 

„Pentru mine este evident. Președintele este principalul vinovat, el a dus echipa aici. Zidane nu mai este, Cristiano Ronaldo a plecat. Sigur a fost implicat și aici. Zidane a plecat când a aflat că Ronaldo nu va mai continua.

N-am idee de ce a existat această ruptură. Madridul ar fi trebuit să facă orice pentru a-l păstra. Era vital pentru întreg fotbalul din Spania. Nu s-ar fi ajuns în situația asta cu el în echipă. Rezultatele nu au cum să nu apară când ai jucători ca el sau Messi, care marchează 40-50 de goluri pe sezon. 

Acum nu trebuie aruncată toată vina pe Florentino Perez. Și jucătorii, antrenorii care s-au perindat, staff-urile lor. Toți sunt de condamnat”, a declarat Rivaldo conform Mundo Deportivo.

„Nu cred că Zidane va reveni curând la Real. De ce ar fi plecat dacă revine după un sezon? Mai degrabă văd posibilă o numire a lui Jose Mourinho”Rivaldo

157 de meciuri are Rivaldo pentru Barcelona, marcând 86 de goluri

12 punctee diferența dintre Barcelona și Real Madrid cu 11 etape înaintea finalului sezonului

Vezi și: 

REAL VALLADOLID - REAL MADRID 1-4 // VIDEO Rămasă fără obiectiv, Real s-a dezlănțuit pe terenul echipei lui Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  11 Martie 2019, 19:03

Perez a fost pacalit de nea jiji. Ia zis ca ai da la real pe Man si coman (mbappe) cu 150 milioane si apoi sa sucit si a cerut dublu.deaia perez ia dat cu șutul in boase lui ronaldo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close