INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Robin fuge înapoi! » Van Persie zboară spre Arsenal după doar doi ani la Manchester United

Sîcîit de frecvente accidentări și asediat de adversari, Van Persie (dreapta) nu mai e
Sîcîit de frecvente accidentări și asediat de adversari, Van Persie (dreapta) nu mai e "olandezul zburător" // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 03 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 februarie 2014 09:54

Potrivit Mail on Sunday, golgeterul olandez, dezamăgit de retragerea lui Sir Alex Ferguson şi de sezonul catastrofal al ”diavolilor”, plănuieşte să revină în vară la Arsenal.

Robin van Persie s-a săturat deja de Man. United, după doar un an şi jumătate! Venit la insistenţele lui Sir Alex Ferguson, atacantului olandez i s-a făcut dor de Londra. Mail on Sunday a dezvăluit că RvP vrea să se întoarcă în vară la Arsenal, care-l vînduse pe Old Trafford cu 30,7 milioane de euro.

Golgeterul de 30 de ani are motive să facă mofturi. În primul rînd, e derutat de retragerea legendarului manager al "diavolilor" şi de sezonul dezastruos cu David Moyes pe bancă, numai 40 de puncte după 24 de etape!

Ultima ruşine de sîmbătă, primul eşec din istorie cu Stoke (1-2)!, i-a pus capac. Ce folos că a înscris în al optulea duel consecutiv cu Stoke şi că are 9 goluri în 13 meciuri? Suarez e departe, la fel şi liderul Arsenal, la 15 puncte distanţă.

1 eşec în ultimele 36 de meciuri din Premier (la Arsenal şi United), în care a marcat are Van Persie, 1-2 cu Stoke

8 înfrîngeri în primele 24 de etape e cel mai prost bilanţ al lui United din sezonul 1989-'90. Atunci avea 11 eşecuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ciclism
ciclism  •  03 Februarie 2014, 17:01
Postat de drimmero pe 03 Februarie 2014, 15:19

sper sa plece de la United pana in vara dar nu la alta echipa. sa ii rupa cineva picioarele si sa se retraga!

esti prea prost, prietene :))

thebluestlion
thebluestlion  •  03 Februarie 2014, 16:51

Suporterii lui Arsenal nu-l vor inapoi, asa ca nu vad realizabil transferul! Poate il iau Real sau Barca (se tot scrie ca ambele il doresc).

popalucian2333
popalucian2333  •  03 Februarie 2014, 16:01

uni se bucura ca manchester are un sezon mai slab , dar ar fii mai bine sa se uite la echipa lor , pana sa ajunga la valoare lui manchester mai trebuie sa astepte mult si bine si ca sa fiti calmi , anu asta nu are cine sa ii faca fata lui City si stati linistit ca ii doar un zvon rvp

Vezi toate comentariile (10)
Comentează