INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fotbalistul lui City e atacat pe rețelele de socializare de fanii lui Arsenal: „Va plăti!”. Teoria conspirației sau coincidențe?

Rodri (dreapta), mijlocașul lui Manchester City
Rodri (dreapta), mijlocașul lui Manchester City

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 13:20 / Actualizat joi, 30 martie 2023 14:57

Rodri (26 de ani), de la Manchester City, e acuzat de suporterii lui Arsenal că ar fi intrat special tare la Martin Ødegaard și Kieran Tierney în meciurile cu Norvegia și Scoția ca să-i scoată din lupta pentru titlu.

Lupta strânsă pentru titlu în Premier League i-a încins serios și pe suporteri, atenți la orice detaliu. Fanii lui Arsenal au stat cu ochii pe meciurile interțări din preliminariile CE 2024 și pentru a-i urmări pe internaționalii lui Arteta. Doi dintre aceștia, Ødegaard și Tierney, au fost serios accidentați de intrările tari ale spaniolului Rodri în partidele cu Norvegia (3-0) și Scoția (0-2).

Stadionul lui Manchester City se transformă SPECTACULOS! Investiții de peste un miliard de euro
ANGLIA
Stadionul lui Manchester City se transformă SPECTACULOS! Investiții de peste un miliard de euro

I-a faultat intenționat Rodri pe Martin Odegaard și Kieran Tierney, în Spania - Norvegia și Scoția - Spania?

Primul a putut continua jocul în ciuda unui tackling periculos din spate al mijlocașului de la Manchester City, însă celălalt a trebuit să fie schimbat, ieșind șchiopătând de pe teren. 

În consecință, susținătorii liderului din Premier l-au criticat pe rețelele sociale, considerând că a făcut-o intenționat ca să devină indisponibili în duelurile din campionat. Tocmai Rodri, care îi acuzase deschis pe scoțieni, învingători cu 2-0 la Glasgow, de jocul lor mizerabil, cu trageri de timp și dur pe alocuri!

Martin Odegaard a ieșit șchiopătând în timpul meciului Spania - Norvegia

„Rodri a încercat să-i rupă pe Ødegaard și pe Tierney în câteva zile”, "Dacă ar fi să credem în teoria conspirației, aș spune că mi se pare că este mai mult decât o coincidență", „Din nou Rodri? Mai întâi, Ødegaard a scăpat teafăr dintr-un placaj, apoi a venit rândul lui Tieney să fie victima jocului violent” și „Rodri va plăti pentru păcatele sale!”, sunt câteva dintre comentariile postate pe net de fanii revoltați ai „tunarilor”. 

Cu zece etape înaintea finalului de sezon în Premier, Arsenal are 8 puncte avans la șefie față de Man. City, dar și un meci în plus jucat. 

Clasamentul din Premier League 

Citește și: 

Presa din Italia scrie că Daniel Boloca a intrat pe lista lui Lazio, alături de alte două nume grele

Un singur intrus în cel mai luxos prim „11” întocmit de L'Equipe » S-a amestecat printre bogații de la PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează