INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Roma - Juventus 1-2 // S-a rupt Nicolò Zaniolo! Va fi operat azi şi aproape sigur ratează EURO 2020

Articol de - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 10:02

Nicolò Zaniolo, Talentatul mijlocaş al Romei, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior al genunchiului drept şi cu leziune de menisc, fiind scos în lacrimi pe targă în minutul 33 al partidei de pe Olimpico.

AS Roma a pierdut ciocnirea cu Juventus (1-2), însă mai grea e lovitura pierderii lui Nicolò Zaniolo. Sezonul s-a terminat brutal pentru talentatul mijlocaş de 20 de ani, care va fi operat astăzi la genunchiul drept şi va spune practic adio Euro 2020!

 Verdictul dat de profesorul doctor Pier Paolo Mariani a confirmat accidentarea gravă: ruptura ligamentului încrucişat anterior, asociată cu leziunea meniscului, urmare a entorsei suferite în repriza întâi. Imaginile dramei şi lacrimile pe targă au sfâşiat inimile colegilor şi l-au impresionat pe Ronaldo.

Cursa către infern

Internaţionalul italian a ieşit pe picioarele sale de la clinica Villa Stuart (unde a venit şi mama sa), puţin după ce trupa lui Sarri câştiga şi revenea lider, cu două puncte peste Inter. Nu îşi putea scoate din cap ghinionul avut în minutul 32 la acea cursă de 40 de metri, în care Rabiot şi De Ligt au încercat să-l blocheze. Înaintea contactului cu olandezul, piciorul i s-a blocat în gazon şi a pocnit. Nu departe chiar de locul în care Ronaldo, "Il Fenomeno", se prăbuşea în aprilie 2000, într-un meci Lazio - Inter! Imaginile au fost, la fel, ca un pumn în plex. Urlete de durere, chipuri îngrozite adunate în jurul său, ambulanţa intrată pe gazon, apoi verdictul crud.

"Voi reveni mai puternic"

Nicolò a găsit însă puterea să-şi accepte destinul şi le-a făcut o promisiune tifosilor giallorossi, postând după testele medicale un mesaj emoţionant pe Instagram: "Vă jur... mă voi întoarce mai puternic decât înainte!".

6goluri şi 2 pase decisive are Zaniolo în cele 24 de meciuri jucate pentru Roma în acest sezon

"Problema lui Zaniolo e gravă pentru noi, dar trebuie să se gândească doar la recuperarea rapidă. Suntem trişti, dar mâine e o altă zi"
Paulo Fonseca, antrenor Roma

"Forza Zaniolo şi multă încredere! Italia are nevoie de tine"
Gianluigi Buffon, portar Juventus

"Dragostea mea, mai presus de ghinion şi orice greutate pentru a deveni şi mai puternic. Te iubesc la infinit"
Francesca Costa, mama lui Zaniolo

Inter - Atalanta 1-1 // Scandal uriaș! După un penalty clar ignorat, Atalanta urlă: „E urât! Grav! De neînțeles”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează