INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Ryan Giggs, aproape de primul contract ca antrenor principal

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 13:44

Ajuns la 42 de ani, Ryan Giggs a părăsit-o pe Manchester United odată cu înlăturarea lui Louis van Gaal din această vară.

Speculațiile privind o preluare a băncii tehnice a celor de la Nottingham Forest au fost foarte intense însă ele nu s-au și materializat.

Totuși, presa engleză vorbește despre un interes al celor de la Swansea care nu ar fi mulțumiți de progresul echipei sub comanda lui Francesco Guidolin. (n.r. locul 15 in Premier League)

Publicația The Telegraph susține că președintele "lebedelor", Huw Jenkins, a fost tentat să-l contacteze pe Giggs pentru a-i propune postul de manager, dar intervenția de ultim moment a patronilor americani l-a oprit.

Un alt nume vehiculat pentru a prelua pe Swansea a fost actualul selecționer al Țării Galilor, Chris Coleman, însă el s-a declarat interesat strict în naționala pe care o conduce.

Singura experiență ca antrenor a lui Ryan Giggs o reprezintă cei doi ani petrecuți pe banca lui Manchester United, în calitate de secund.

sursa: The Sun

(George Vintilă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează