INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Scandalul momentului în La Liga! Un star al Barcelonei OBLIGAT să plătească un milion de euro dacă nu își schimbă ghetele

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 10:28

Probleme mari pentru Rafinha, 25 de ani, la Barcelona. După ce s-a accidentat grav în timpul meciului cu Atletico, 1-1, mijlocașul catalanilor a primit o nouă veste proastă: a pierdut procesul cu Adidas.

Un tribunal din Olanda a decis că Rafinha trebuie să plătească 10.000 de euro pentru fiecare zi în care refuză să poarte ghetele partenerului său, în limita a 1 milion de euro.

Starul Barcelonei a semnat în 2011 cu gigantul german o înțelegere care s-a prelungit în 2013 pentru încă cinci ani. A crezut că în această vară parteneriatul s-a încheiat și, nemulțumit că nemții nu l-ar fi sprijinit în timpul perioadelor în care a fost accidentat, n-a mai luat în calcul o nouă prelungire.. Și-a schimbat ghetele, alegând să joace cu un model Mizuno și a fost dat în judecată de Adidas.

Clauză ”îngropată” în contract

Nemții îi cereau 100.000 de euro pentru fiecare zi în care refuză să folosească încălțămintea furnizată de brand. Tribunalul din Olanda la care s-a judecat cazul a decis însă că pretențiile lor sunt exagerate. Chiar și așa însă, brazilianul a pierdut procesul.

În contractul dintre cele două părți exista o clauză prin care înțelegerea se prelungea automat pentru încă cinci ani dacă nu anunța oficial că nu mai dorește să colaboreze. Avocații au contestat însă degeaba, iar Rafinha poate ajunge să plătească și un milion de euro dacă va purta în continuare alt brand.

Brazilianul are șanse mici să revină prea curând pe teren însă, suferind o ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul stâng care îl va ține pe tușă până la finalul sezonului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează