INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNGARIA - ISLANDA 2-1

BARAJ EURO 2020. Selecționerul Islandei, DĂRÂMAT după înfrângerea dramatică de la Budapesta: „Ne-am dus în iad”

Erik Hamren. foto: Guliver/Getty Images +32   FOTO
Erik Hamren. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 08:29 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 09:40

Erik Hamren, selecționerul Islandei, nu și-a putut stăpâni dezamăgirea la finalul meciului pierdut în fața Ungariei, 1-2, în barajul pentru calificarea la EURO 2020.

„Toți suntem dezamăgiți. Am fost la cinci minute de Campionatul European. Felicitări Ungariei, veți avea parte de o vară fantastică. Noi nu ne-am apărat cum ar fi trebuit, iar Ungaria a pătruns cu ușurință spre careul nostru. Când o echipă conduce cu 1-0, scenariul obișnuit este acela în care se baricadează în apărare. Am avut un contraatac, am fost aproape de golul al doilea, însă adevărul este că ne-am apărat prea mult în repriza a doua, iar Ungaria a avut posesia în cea mai mare parte a timpului.

Echipa câștigătoare se simte ca în rai acum, iar pierzătorii se simt ca în iad. Am fost foarte aproape de a ne îndeplini visul, dar ne-am dus în iad. Dorim Ungariei mult succes la Campionatul European”, a declarat Erik Hamren pentru Nemzeti Sport, citat de digisport.ro.

Islanda conducea cu 1-0 în minutul 87, dar vede Campionatul European la televizor

Ungaria merge la EURO 2020 după un meci dramatic cu Islanda. Nordicii au avut 1-0 până în minutul 88, după un gol marcat din lovitură liberă de Sigurdsson, coșmarul României de la Reykjavik, în minutul 11. Ungurii nu au renunțat la luptă și au întors pe final scorul

Nega a egalat în minutul 88, iar când meciul părea că merge în prelungiri, vedeta Dominik Szoboszlai a marcat, în minutul 90+2, după o acțiune personală. Acesta a primit o minge la mijlocul terenului și s-a dus către poarta islandezilor, profitând de apatia adversarilor. Mijlocașul de 20 de ani, legitimat la Red Bull Salzburg, a încheiat faza cu un șut excelent, pe jos, de la 20 metri, și a adus victoria ungurilor.  Maghiarii vor juca în cea mai tare grupă de la EURO, F, cu Franța, Germania ș Portugalia.

FOTO Imagini tari de la meciurile de baraj pentru Campionatul European

+28 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

BARAJ EURO 2020. Dramatism în Ungaria - Islanda și Serbia - Scoția! Toate echipele calificate, grupe, program

Bucureștiul a aflat cele 3 meciuri din grupe pe care le găzduiește la EURO 2020! Țintarul complet de pe Arena Națională

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dragdim
dragdim  •  13 Noiembrie 2020, 14:31

Generatia asta a Islandei merita încă un turneu final, au câștigat respectul lumii fotbalistice. Încă un Euro in care tin doar cu Germania.

ironicc
ironicc  •  13 Noiembrie 2020, 10:09

mda ....si noi stam acasa ! unde sunt investitii sunt si rezultate .... ungurienii cu crescut an de an ....noi ne scufundam an de an ... multumim patronilor din tara care contribuie la cresterea fotbalului romanesc , multumim LPF , multumim FRF! Fara voi ...eram departe!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează