INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Împreună au 73 de ani și 54 de derby-uri! » Primul meci din La Liga după 93 de zile aduce față în față doi veterani

La ultima întâlnire, pe 10 noiembrie 2019, s-a impus FC Sevilla (2-1) pe terenul rivalei // Sursă foto: Getty
La ultima întâlnire, pe 10 noiembrie 2019, s-a impus FC Sevilla (2-1) pe terenul rivalei // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 13:53

LaLiga se reia joi, 11 iunie, cu FC Sevilla - Betis. Căpitanii Jesus Navas și Joaquin au împreună 73 de ani și 54 de derby-uri andaluze.

A sosit și clipa mult așteptată de fotbalul spaniol. După 93 de zile de la Eibar - Real Sociedad 1-2 se va rostogoli din nou mingea în LaLiga! Redeschiderea campionatului are loc, astăzi, cu meciul FC Sevilla - Betis. 

Derby-ul pensionarilor, cum l-a numit „Marca", remarcându-i pe căpitanii Jesus Navas, 35 de ani în noiembrie, și pe Joaquin, 39 luna viitoare. Emblemele rivalelor din Andaluzia.

LaLiga revine! Jesus Navas, Sevilla: „Mai mult decât 3 puncte"

Aripa dreaptă va disputa pe „Sanchez Pizjuán" al 18-lea derby, în al 17-lea sezon ca profesionist, în timp ce mijlocașul „alb-verzilor" are deja 37! „E frumos că eu și Joaquin menținem iluzia. Sunt foarte emoționat, dar pentru orice jucător din oraș este extraordinar să te pregătești de derby. Ne dă multă energie și știm ce riscăm pentru că meciul înseamnă mai mult decât trei puncte. Va fi un duel tactic și sperăm să le oferim bucurie fanilor, chiar dacă nu vor fi la stadion", promite Navas.

7 victoriiîn cele 17 ciocniri cu Betis în LaLiga are Jesús Navas, inclusiv la ultima în care a fost integralist. Joaquín a reușit 8, dar în 37 de derby-uri contra Sevillei

VIDEO Meci tare în Andaluzia, chiar la reluare! Avancronica derby-ului Sevilla - Betis

Gică Popescu, amintire după 30 de ani! Cum a refuzat-o pe Real Madrid și ce i-a spus Săndoi la Mondialul din 1990: „Lasă-mă că-ți iau mâna și semnez”

Un superstar de la PSG, dat afară: „E limitat mental!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează