INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sir Alex Ferguson, în extaz » Cum a câștigat 1 milion de euro în câteva secunde

Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2024 18:18 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 18:18

Sir Alex Ferguson (82 de ani), fostul antrenor de la Manchester United, a câștigat un milion de euro la cursele de cai din Arabia Saudită. „Spirit Dancer”, calul său, a reușit să obțină o victorie mare la Cupa Neom.

OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”
SUPERLIGA
OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”

Cum a câștigat Sir Alex Ferguson 1 milion de euro cu ajutorul calului

Scoțianul a declarat pentru The Sun că își „trăiește visul”, după ce și-a descoperit noua pasiune pentru cursele de cai. Ferguson își crește singur caii, iar „Spirit Dancer” este cel mai bun produs:

Este fantastic, un prieten de-ai meu m-a încurajat să am o herghelie la Hemel Hempstead, iar apoi am cumpărat o iapă de la antrenorul Andreas Wohler din Germania și rezultatele au început să apară imediat. Antrenorul Richard Fahey a spus că ar avea o șansă, dar nu poți fi niciodată prea încrezător într-o cursă de asemenea nivel.

Calul câștigase anterior o competiție în Bahrain, în noiembrie anul trecut, atunci când Sir Alex și-a rupt o coastă în timp ce sărbătorea victoria. Succesul din Arabia Saudită a fost considerat o mare surpriză de către bookmakeri, din moment ce calul lui Ferguson nu se număra printre favoriți.

Creșterea cailor, principala activitate a lui Ferguson după retragere

Fostul antrenor de pe „Old Trafford” a plătit recent o sumă record pentru un cal de rasă, atunci când a scos din buzunar 633.000 de lire sterline pentru Caldwell Potter.

Sir Alex speră să-și îndeplinească visul suprem, acela de a câștiga cea mai importantă competiție din echitație, Cupa de Aur de la Cheltenham. Caii scoțianului au mai înregistrat victorii în trecut. Totuși, succesul obținut de „Spirit Dancer” este unul special, deoarece este primul cal crescut de Ferguson.

Ferguson s-a retras din antrenorat în 2013, de la Manchester United, formație pe care o pregătea din 1986. El a câștigat 38 de trofee cu „diavolii roșii”, inclusiv 13 titluri în Premier League, cinci cupe ale Angliei și două trofee de Liga Campionilor. El a fost înnobilat de către regina Elisabeta a II-a în 1999, pentru contribuțiile aduse jocului de fotbal.

VIDEO. Jurgen Klopp, surprins când a auzit că Sir Alex Ferguson a vrut de două ori să plece de la Manchester United: „Nu știam asta!”

  • Articol scris de Mihai Popa

Vezi și alte știri:

Cum justifică Alexandru Albu imaginile din club: „Sunt filmări din altă zi, eu abia am aterizat la București” » Scuzele au fost demontate
RAPID
Cum justifică Alexandru Albu imaginile din club: „Sunt filmări din altă zi, eu abia am aterizat la București” » Scuzele au fost demontate
Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi EXCLUȘI din lot pe o perioadă nedeterminată”
RAPID
Daniel Niculae anunță măsuri aspre la Rapid: „Albu și Borza vor fi EXCLUȘI din lot pe o perioadă nedeterminată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  25 Februarie 2024, 20:32

Sper ca in curand vom citi in gesepe si o stire de genul..."Creșterea ***, principala activitate a lui Ferguson după retragere".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează