INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAMPIONSHIP

Spectacol total! Echipa lui Frank Lampard, victorie într-un meci cu o desfășurare halucinantă în Anglia

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 22:21

În timp ce fostul său coleg de generație Steven Gerrard impresionează din ce în ce mai mult în Scoția, pe banca lui Glasgow Rangers, nici Frank Lampard, ajuns la 40 de ani, nu se lasă mai prejos.

Derby County, echipa din Championship la care antrenează fostul jucător legendar al lui Chelsea, a obținut o victorie uriașă sâmbătă pe terenul unei contracandidate la promovare, 4-3 în deplasare cu Norwich, într-un meci cu o desfășurare uluitoare.

Derby County era condusă cu 0-2 încă din minutul 31, dar a reușit să egaleze până la pauză.

Norwich a preluat conducerea în minutul 81, iar finalul a fost halucinant. Echipa lui Lampard a înscris în minutele 87 și 90+2 și a obținut 3 puncte uriașe în lupta pentru promovare.

Derby County e pe locul 6 în Championship, cu 42 de puncte, și se află în prezent pe locurile care asigură calificarea la play-off-ul de promovare.

Vezi și: GLASGOW RANGERS - CELTIC 1-0 // VIDEO + FOTO Victorie la limită în "Old Firm Derby" » Rangers o învinge pe Celtic și relansează campionatul în Scoția

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează