INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Starul Barcelonei de la CM 2018 PLEACĂ vara asta! Nu face deplasarea cu echipa în SUA

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 17:08

Yerry Mina (23 de ani), fundașul columbian al Barcelonei, va pleca mai mult ca sigur în această vară de la campioana Spaniei. 

Fundașul central a făcut un turneu final mondial senzațional, marcând 3 goluri pentru naționala Columbiei, alături de care a mers până în optimile de finală ale competiției. Unchiul fotbalistului și totodată impresarul lui a dezvăluit ultimele detalii privind situația lui Mina într-un interviu pentru Marca.

"Yerry vrea să joace fotbal. Nu mi-a spus că dorește o echipă în mod special, dar nu vrea să sta pe bancă. Vom căuta o formație unde să se simtă bine și să i se ofere șanse de joc.

Săptămâna viitoare voi merge la Barcelona să clafificăm situația. Voi discuta cu oamenii din conducere. Nu va merge cu echipa în Statele Unite ale Americii.

Au apărut deja câteva tatonări, dar singura ofertă concretă a fost de la Everton. Am luat-o în considerare și o vom analiza", a declarat Jair Mina, unchiul lui Yerry. 

20.000.000 €este cota lui Mina conform transfermarkt.de

Vezi și: Patronul lui Napoli îl vede ”bătrân”, Benzema reacționează: ”Încă un nebun pe lista mea”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează