INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Stop pentru o lună » Campionatul din Turcia, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus

9.277 de oameni au decedat până acum în întreaga lume din cauza coronavirusului
9.277 de oameni au decedat până acum în întreaga lume din cauza coronavirusului

Articol de - Publicat joi, 19 martie 2020 14:27

Federaţia din Turcia a decis suspendarea campionatului de fotbal, unul dintre ultimele din Europa care se mai disputau, cu porţile închise.

Pandemia de coronavirus a blocat fotbalul » Anunț oficial: nu retrogradează nimeni în acest sezon

Şi românii din Turcia vor renunţa la fotbal, Super Lig fiind unul dintre ultimele campionate din Europa care se mai disputau, doar cu porţile închise. Federaţia a decis, în Comitetul Executiv întrunit azi, să suspende orice competiţie, la recomandarea ministrului Tinererului şi Sportului, Mehmet Muharrem Kasapoğlu. Şi nu se mai joacă deloc în următoarea lună!

Fotbalul din Turcia, suspendat » Şapte români intră în case

Astfel, Marius Şumudică şi elevii săi de la Gaziantep, Alex Maxim şi Alin Toşca, plus Bogdan Stancu, aflat în recuperare la Gençlerbirliği, Silviu Lung jr şi Cristian Săpunaru (Kayseri) şi Paul Papp (Sivas) intră în pauză forţată şi-şi vor întrerupe şi antrenamentele din cauza pandemiei cu noul coronavirus.

191 de persoane infectateși două decese au fost anunţate până acum în Turcia din cauza Covid-19

Citește alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează