INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Surpriză în La Liga: Barcelona îl vrea pe omul lui Mourinho! Are 34 de ani, e triplu campion în Anglia și câștigător al Ligii Campionilor!

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 17:54

FC Barcelona vrea să în cumpere pe sârbul Branislav Ivanovic (34 de ani), actualmente la Zenit Sankt Petersburg.

Ernesto Valverde vrea să întărească defensiva pentru un sezon în care țintește toate trofeele. Experiența fostului fundaș al lui Chelsea este considerată un mare atu, dar nu singurul.

Ivanovic este un fotbalist polivalent, care poate evolua atât în flancul drept al apărării cât și în zona centrală. Mutarea ar urma să se perfecteze în iarnă.

Iovanovic are un palmares bogat. A câștigat alături de Chelsea 3 titluri de campion al Angliei, un trofeu al Ligii Campionilor și o Europa League.

3.000.000 €este cota lui Ivanovic conform transfermarkt.de

105meciuri are Ivanovic în prima reprezentativă a Serbiei

Vezi și: Amintirile lui Ibrahimovic din Serie A: ”Capello urla la mine, «dacă nu dai gol, n-avem nevoie de tine!»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează