INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Timo Werner, criticat dur de Rafael van der Vaart: „E ca un cal orb”

Rafael van der Vaart FOTO Guliver/Gettyimages
Rafael van der Vaart FOTO Guliver/Gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 09:49 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 12:23

Rafael van der Vaart (38 de ani) l-a criticat pe atacantul lui Chelsea, Timo Werner (25 de ani), și l-a asemănat cu un „cal orb”.

În anul pandemic 2020, când majoritatea cluburilor au avut pierderi economice uriașe din cauza COVID-19, Roman Abramovich a investit sute de milioane de euro în transferuri. Patronul de pe Stamford Bridge i-a îndeplinit toate poftele lui Frank Lampard și a adus fotbaliști de mare perspectivă în Vestul Londrei: Ben Chilwell, Kai Havertz, Edouard Mendy, Hakim Ziyech și Timo Werner.

Timo Werner, de la extaz la agonie în tricoul lui Chelsea

Vârful din naționala „Die Mannschaft” a fost transferat de la RB Leipzig cu mare fast, în schimbul sumei de 50 de milioane de euro, și a avut un start fulminant în tricoul lui Chelsea. Timo Werner a înscris 8 goluri în primele 12 partide și a oferit și 3 pase de gol.

Însă, Timo Werner a trecut de la extaz la agonie, iar în ultimele 29 de partide a înscris doar două goluri, cu Morecambe în FA Cup și cu Newcastle în Premier League. Atacantul german nu s-a regăsit nici după plecarea lui Frank Lampard, care a fost înlocuit de Thomas Tuchel. Primul antrenor din Germania din istoria clubului și-a impus rapid filosofia de joc la Chelsea, iar echipa se află în luptă pentru al doilea trofeu Champions League din istoria clubului.

Rafael van der Vaart: „Timo Werner e ca un cal orb”

Timo Werner a fost criticat și de fostul star din selecționata Țărilor de Jos. Rafael van der Vaart, fost jucător la Ajax, Real Madrid și Tottenham, a fost prezent la televiziunea Ziggo Sport și l-a criticat pe jucătorul din atacul „The Blues”.

„Dacă eram Thomas Tuchel, l-aș fi ales mereu pe Hakim Ziyech, este cea mai bună opțiune. Timo Werner e rapid și ar putea fi o opțiune bună în partidele din deplasare când Chelsea se află sub presiune. Își ține capul în pământ și aleargă până la moarte, ca un adevărat cal orb. A dovedit asta și la naționala Germaniei”, a spus van der Vaart

64 de milioane de €este cota de piață a lui Timo Werner, conform Transfermarkt

VIDEO. Primul gol înscris de Timo Werner în tricoul lui Chelsea

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Gest superb al atacantului de la AC Milan: a refuzat să primească salariul cât a fost accidentat!

Harry Kane, în istoria Premier League » Căpitanul lui Tottenham s-a accidentat în finalul partidei cu Everton

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
luciann
luciann  •  17 Aprilie 2021, 11:37

Nici mie nu-mi place, bine ca nu l-a luat Bayern!:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează