INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFERENCE LEAGUE

Un fost jucător al lui West Ham repetent la geografie: „Trebuie să câștigăm în Transilvania”

Fanii lui West Ham United au fost informașți de un editorialist că FCSB este din „Transilvania” FOTO: Imago
Fanii lui West Ham United au fost informașți de un editorialist că FCSB este din „Transilvania” FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2022 16:32 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 16:50

West Ham - FCSB, meci contând pentru Grupa B din Conference League, urmează să se dispute joi, 8 septembrie de la ora 22:00. Francis McAvennie, o fostă legendă a „ciocănarilor”, editorialist la o un site al suporterilor, a făcut o gafă uriașă. El susține că FCSB ar fi un club din „Transilvania”.

  • Partida West Ham- FCSB va fi transmisă joi, 8 septembrie de la ora 22:00 pe PRO TV și livetext pe GSP.ro.

Francis McAvennie, fost atacant important în istoria clubului, a devenit noul editorialist al site-ului suporterilor WestHamzone.com. Acesta a „comis-o” din primul articol în care a analizat grupa din Conference League din care face parte gruparea „ciocănarilor”. 

CSA Steaua a reclamat-o pe FCSB la UEFA: „Râd de ei, nici nu i-au băgat în seamă”
FCSB
CSA Steaua a reclamat-o pe FCSB la UEFA: „Râd de ei, nici nu i-au băgat în seamă”

McAvennie susține că grupă ar fi una accesibilă și că formația pregătită de David Moyes va câștiga toate meciurile fără a întâmpina vreo dificultate.

McAvennie: „Vor exista 6/6 la capitolul victorii”

„Desigur vor exista 6/6 din la capitolul victorii. Dacă vor merge vor trebui să facă o treabă profesionistă. În primele 20 de minute din fiecare joc vor trebui să dea o bătălie personală în fața oricărui adversar pe care trebuie să-l domine”, a scris acesta.

McAvennie a făcut o confuzie uriașă spunând că West Ham va evolua în Transilvania cu FCSB și nu la București.

„Anderlecht este o echipă bună, dar mergând în Transilvania sau în orice alt loc, trebuie să câștige. Știu că fanilor le va plăcea pentru că vor face călătorii și se vor bucura de jocuri”, a mai precizat McAvennie.

Cine este Francis McAvennie

Francis McAvennie este un fost jucător a lui West Ham United, care a evoluat pentru ciocănari în anii ’80-’90. Vârful scoțian a prins 153 de meciuri pentru West Ham United și a marcat 49 de goluri.

David Moyes: „La București nu este niciodată ușor”

În ziua în care a fost tragerea pentru grupele Conference League, David Moyes declara că la București va avea partea de o misiune dificilă.

„Tocmai am văzut tragerea și e bine! Aștept cu nerăbdare meciurile. Sunt câteva echipe bune în grupă. Am avut o tragere destul de dificilă, dar aşteptăm cu nerăbdare partidele.

Am stat la Silkeborg miercuri seara (n.r. - West Ham i-a întâlnit joi pe danezii de la Viborg în Conference, 3-0, 6-1 la general), nici la București nu este niciodată un joc ușor. Nu va fi ușor, dar abia aștept partidele”, a declarat atunci Moyes.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE FCSB: 

După Rața, Becali îi dă ultimatum altui jucător: „Îl mai încerc, dar dacă îi tremură mâna la menghină, la revedere” + „Am făcut o greșeală cu Radaslavescu”

Gigi Becali ridică iarăși presiunea! Îi cere lui Dică să bage titular un jucător care a evoluat 1 minut: „Să văd pe ce-am dat banii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
romeverest
romeverest  •  06 Septembrie 2022, 11:47

Cum asa Francis McAvennie ?? Nu ai auzit de patronul Becali, ciobanul national care are o echipa particulara la Bucuresti ?? Inseamna ca ai trait degeaba pana acum !!

MaxiP
MaxiP  •  06 Septembrie 2022, 00:49
Postat de razvan99x pe 05 Septembrie 2022, 21:01

pai are dreptate ...in transilvania ar putea castiga :>

Ca in Muntenia le-o fi tare greu. Vor veni cu echipa a doua și cel mai probabil tot vor câștiga.

razvan99x
razvan99x  •  05 Septembrie 2022, 21:01

pai are dreptate ...in transilvania ar putea castiga :>

Vezi toate comentariile (11)
Comentează