CAMPIONATE  ·  #FOOTBALLLEAKS #EICFOOTBALL

Un judecător a trimis cerere către 12 instituții media, printre care și Der Spiegel, pentru oprirea publicării de informații despre #footballleaks

Marti, 06 Decembrie 2016, 10:18

Judecătorul  Arturo Zamarriego le-a cerut autorităților germane să oprească publicarea informațiilor referitoare la clienții societății Senn Ferrero.  

Acesta a trimis o cerere și către 12 instituții de presă din EIC prin care le cere să oprească divulgarea acestor documente, anunță France Press. Printre acestea se numără chiar și Der Spiegel, pionul principal al întregii anchete. 

Arturo Zamarriego este cel care le-a cerut și celor de la El Mundo să oprească această scurgere de informații cu privire la frauda fiscală pe care ar fi pus-o la cale impresarul Jorge Mendes și Cristiano Ronaldo. 

Materialele apărute în Gazeta Sporturilor cu privire la acest subiect sunt bazate pe documente Football Leaks obținute de revista germană Der Spiegel și oferite spre cercetare către European Investigative Collaboration.Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (14)

viggen  •  06 Decembrie 2016, 14:52
Postat de victor_l pe 06 Decembrie 2016, 11:12

Der Spiegel a "obtinut" acum citiva ani si jurnalul lui Hitler. Care, s-a dovedit si recunoscut, era un fals. Sa n-ai incredere in VW si Bundesbank :P

Saptamanalul "Stern" este revista care s-a compromis cu presupusul jurnal al lui Hitler, in 1983. "Der Spiegel" nu are legtura cu istoria aia.

jullien_alphonse  •  06 Decembrie 2016, 13:03
Postat de tonyys pe 06 Decembrie 2016, 12:08

Pai la ce petarde lanseaza stiucan et comp era normal ca un judecator sa ia atitudine.....gsp a ajuns mai rau decat cancan sau libertatea.

1. Cele 18 milioane de documente sunt doar BAZA, odata emise ele au in spate alte registrecontabile/facturi/chitante. ... 2. La GSP nu s-a trimis nicio cerere judecatoreasca. GSP, voi dati-i tare!

tonyys  •  06 Decembrie 2016, 12:45
Postat de tonyys pe 06 Decembrie 2016, 12:42

In lume exista doar cateva,putine,institutii media credibile - BBC,New York Times,Washington Post.....si cam atat,restul in frunte cu der spiegel au ajuns un fel de cancan sau libertatea.

Mai are rost sa zic cati ani au ascuns institutiile media germane - inselaciunea de la volkswagen,smecheriile de la bundesbank sau au propagat minciuni despre loganul care se rastoarna fata de perfectele masini germane.

Vezi toate comentariile (14)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1