INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Veste tristă în fotbalul mondial » Vanderlei Luxemburgo, fostul antrenor al lui Real Madrid, suferă de cancer

Articol de - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 17:04

Vanderlei Luxemburgo, 67 de ani, actualul tehnician al lui Vasco da Gama, are cancer de piele şi va trebui operat de urgenţă.

Reputatul tehnician brazilian trece prin momente de cumpănă. Fost antrenor al lui Real Madrid în perioada 2005-2006, Vanderley Luxemburgo, 67 de ani, a fost depistat cu cancer de piele.

Dintre cele trei probe luate de la nas, una a ieşit malignă la biopsie, iar presa sud-americană a anunţat că actualul manager al lui Vasco da Gama are nevoie urgentă de operaţie de îndepărtare a respectivei tumori.

Din această cauză, Vanderlei va lipsi la câteva şedinţe de pregătire şi meciuri până la finele acestui sezon. Negocierile pentru prelungirea acordului cu o stagiune nu vor fi afectate de teribila veste, Luxemburgo (angajat în mai) venind şi ieri normal la antrenament. În timpul cât va absenta, Vasco da Gama (locul 10 cu patru etape rămase) va fi condusă de secunzii Maurício Copertino şi Ramon Menezes.

VEZI ȘI:

Acţiune ANTIRASISM la Harkov » Fanii campioanei au purtat măşti cu faţa lui Taison

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
117850672514156
Ungureanu Ionut  •  23 Noiembrie 2019, 21:14

Multa sanatate...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează