INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECI CARITABIL

VIDEO Cosmin Olăroiu și Mirel Rădoi în fiesta golurilor! 12 reușite în meciul caritabil dintre legendele Spaniei și stelele lumii

Articol de - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 11:02

Cosmin Olăroiu a condus selecţionata mondială, din care a făcut parte selecţionerul Mirel Rădoi şi care a remizat (6-6) cu legendele Spaniei. S-au remarcat Alex Del Piero, Dani Alves şi Luis Garcia.

Doi români şi-au făcut loc sâmbătă printre fostele mari staruri ale fotbalului, participând la Madrid la amicalul dintre Leyendas Seleccion Española (naționala legendelor Spaniei) și Estrellas del Mundo (o selecționată a lumii), cu Cosmin Olăroiu antrenor şi Mirel Rădoi, jucător.

„A fost un festival al golurilor”, cum a notat AS, cu 12 goluri şi terminat 6-6, având ca scop strângerea de fonduri pentru Asociația Spaniolă de A-Ball (fotbal în scaun cu rotile) și FUNDELA (asociație de luptă împotriva ELA – scleroză laterală amiotrofică). 

Golazo de la centru! 

Oli și-a făcut intrarea în mare stil, alături de brazilianul Ronaldinho, dar şi selecționerul României s-a integrat perfect în peisaj, socializând minute bune cu Del Piero, protagonistul serii pe „Wanda Metropolitano”, alături de nume mari ca Luis Figo,  Samuel Eto’o, Dani Alves, Roberto Carlos, Nuno Gomez şi Rafa Marquez. În timp ce dincolo, s-au remarcat Fernando Hierro, Michel Salgado, Fernando Morientes, Luis Garcia şi Rubén de la Red, cu un golazo de la 40 de metri.

„Sunt fericit pentru participarea la acest meci și mândru să împart vestiarul cu jucători pe care i-am văzut la televizor și pe care visam să-i cunosc în realitate” 
Mirel Rădoi, selecţioner România 

„Mi-am dorit victoria, pentru că eu nu pierd nici când joc cu fiul meu! Am asta în sânge, nu renunț şi nu mă dau bătut. Dar important e ca oamenii să se bucure de spectacol” 
Cosmin Olăroiu, antrenor Jiangsu Suning  

Citește și:

Michel Salgado, fostul star al lui Real Madrid: „Ianis Hagi va ajunge un jucător de mare viitor”

Luis Figo, despre relația specială pe care o are cu jucătorii români: „A fost fantastic! Am fost trist că nu l-am văzut la tragerea la sorți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează