INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

VIDEO & FOTO » Imagini spectaculoase de la inaugurarea noului stadion al lui Juventus Torino. Ei n-au cîrtiţe ca noi ;)

Juventus Torino şi-a inaugurat noul stadion +30   FOTO
Juventus Torino şi-a inaugurat noul stadion

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2011 10:00

Juventus Torino şi-a inaugurat noul stadion. Evenimentul a avut loc în cadrul unei ceremonii pigmentate cu multe momente emoţionante. Atît imaginile care au rulat pe ecrane, cît şi campionii care au păşit pe gazonul noii arene au impresionat: Boniperti, Lippi, Davids, Del Piero. Preşedintele Andrea Agnelli i-a întîmpinat pe fanii prezenţi la stadion cu: "Bine ai venit acasă, Juventus!"

Juventus a disputat un amical cu Notts County, scor 1-1, pentru a celebra inaugurarea oficială a arenei.

"Tot aici am cucerit lumea şi dorinţa de a continua să cîştigăm trofee a rămas intactă" - Alex del Piero
"Tot ce contează e să cîştigăm" - Boniperti

Noul stadion al lui Juventus are o capacitate de 41.000 de locuri şi i-a costat pe italieni 105 milioane de euro. La inaugurare, arena a fost plină ochi.

"Avem zeci de milioane de fani în lume, milioane de suporteri în Italia şi cîteva sute de mii în Torino. Sîntem oameni care ştiu să se bucure, să sufere, să strîngă din dinţi, sîntem cei care iubesc Juventus. Sîntem uşor de recunoscut, ştim să acceptăm rezultatele obţinute pe un teren verde ca acesa".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
d3ll
d3ll  •  09 Septembrie 2011, 16:31
Postat de doctorvlad pe 09 Septembrie 2011, 15:28

Vreau sa te contrazic! 1. stadionul lui Juve are 40000 locuri si a costat 105 milioane EURO. 2.stadionul lui juve NU ARE ACOPERIS(in europa fiind maxim 10 cu acoperis) 3.cat e ea de mare Juve,cu cei mai multi fani din Italia,si NU AU FOST IN STARE sa umple stadionul,mai ales la INAUGURARE! 4.hai sa nu mai criticam tot ce e romanesc...incepem sa devenim o tara de jurnalisti! 5 HAI ROMANIA!

hai sa te contrazic si eu ce spectacol a facut juve inaintea meciului ce panarama a fost la noi, a cantat inna 7 min :)) si un idiot nu a stiut sa invete imnul tari sale romania nu e doar in lumea a 3 la capitolu performanta e in lumea a 4 la ori ce capitol vrei tu avem o tara frumoasa pacat ca este locuita de specimene "ciudate" exemple nu trebuie sadau ca apar la tv non-stop

juv3ntin
juv3ntin  •  09 Septembrie 2011, 15:45

bai frate...am fost pe arena nationala, sincer mi-a placut mult atmosfera tot...daaaar de ce ma simt ca si cum ne-a dat Juventus BUKKAKE??? Ok intradevar tin cu Juve, dar nu sunt de loc subiectiv fiindca tin si cu nationala romaniei...bai frate ce penibil a fost la noi comparativ cu ei... tot suntem inaintea lor totusi...ca la ei nu a cantat INNA!...na fraierilor luati-o pasta...

doctorvlad
doctorvlad  •  09 Septembrie 2011, 15:33

MENTIONEZ ca un acoperis retractabil costa cca 70 mil EURO. Asa ca nu va mai grabiti sa va uitati in curtea vecinilor,ca asta faceti toata ziua! Stadionul lui Juve e din toate punctele de vedere sub NATIONAL ARENA,iar gazonul firar el sa fie,costa 0,01 % din pretul uni stadion!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează