INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - GETAFE 2-1

VIDEO Messi a coborât printre muritori » Cifre îngrijorătoare pentru starul Barcelonei

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2020 15:36

Lionel Messi, căpitanul Barcelonei, nu a marcat nici sâmbătă, la 2-1 cu Getafe. Nu a mai găsit plasa din 30 ianuarie, de la ”dubla” cu Leganés, 5-0 în Cupă! În LaLiga, din 10 ianuarie (1-0 cu Granada).

De când a venit Quique Setién, nici Messi nu mai e același. Căpitanul Barcelonei a jucat șapte meciuri și a înscris doar în două dintre ele. La 1-0 cu Granada și la 5-0 cu Leganés (ultima în Copa del Rey), când a reușit o "dublă".Din 30 ianuarie, în Cupa Spaniei, nu a mai punctat deloc. Patru partide consecutive în toate competițiile, 360 de minute fără gol pentru argentinian. În campionat, argentinianul e fără gol din 19 ianuarie. După Granada, nu a mai găsit plasa.

În LaLiga, a tras 31 de șuturi, 15 pe poartă, dar nu a marcat. Cea mai neagră perioadă a fost de opt partide în serie fără reușite. Atunci, a tras de 39 de ori, 11 mingi fiind cadrate.

Și-a ajutat însă echipa: în ultimele trei întâlniri, le-a oferit colegilor șase assisturi, contribuind decisiv la șase goluri din șapte!

Astăzi, Mundo Deportivo l-a ales "omul meciului". Trei stele pentru "pasa genială pentru Griezmann", la deschiderea scorului. O deviere printre picioarele lui Etxeita, care l-a lăsat singur cu portarul pe atacantul francez. 

19 goluriși 16 assisturi are Messi în acest sezon în toate competițiile (27 de meciuri)

29 de goluria primit Barcelona în cele 24 de etape disputate până acum în LaLiga

15 marcatoriblaugrana sunt în actuala stagiune, după golul reușit de Sergi Roberto

Citește și:

Barcelona a anunțat transferul lui Neymar! Ce s-a întâmplat la clubul catalan

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează