INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Riposta lui Zlatan, după ce a fost acuzat că și-a lovit un adversar: "Dacă vreau să lovesc pe cineva în cap, îl lovesc și îl trimit la culcare"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 13:03

Zlatan Ibrahimovici a fost implicat într-un duel agresiv cu Seamus Coleman, în timpul partidei dintre Everton și Manchester United, încheiată la egalitate, scor 1-1. 

Atacantul suedez a căzut peste adversarul său și a fost acuzat că l-a lovit intenționat pe Coleman cu piciorul în cap, deși centralul Michael Oliver nu a fluierat fault.

Ibrahimovici a comentat faza la finalul meciului și susține că dacă dorea să-l lovească intenționat pe Coleman, l-ar fi putut lăsa inconștient pe gazon. 

"A fost un duel fizic. Ei au jucat dur. Am auzit că unul dintre comentatori a afirmat că am lovit pe cineva în cap intenționat, dar a fost un duel unu la unu și el m-a tras în jos. Credeți-mă, dacă vreau să lovesc pe cineva în cap, îl lovesc și îl trimit la culcare. Este tot ce am de zis", a declarat Ibrahimovici pentru site-ul oficial al celor de ma Manchester United.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează