INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Surpriză mare în Premier League: Manchester City s-a încurcat în deplasare după ce a avut o șansă imensă de a închide meciul

Nu-i vine să creadă lui Sterling cum a putut să rateze din acea poziție // FOTO: REUTERS
Nu-i vine să creadă lui Sterling cum a putut să rateze din acea poziție // FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2018 16:39

Raheem Sterling, fotbalistul lui Manchester City, a șutat din doi metri pe lângă poarta goală în meciul cu Burnely. Ar fi fost 2-0 pentru City. S-a terminat 1-1.

În Premier League, unicul adversar al lui Man. City e Man. City. Și, uneori, echipa lui Guardiola mai face asemenea cadouri. La 20 de zile după 3-4 cu Liverpool, singura înfrângere în acest sezon, și la 34 de zile de la precedentul egal, 0-0 la Londra cu Crystal, liderul înregistrează a 3-a remiză din actualul campionat. Care s-ar fi putut transforma ușor în cea de-a 23-a victorie.

În minutul 72, când City avea 1-0 (superb șutul lui Danilo la colțul lung), Sterling a rămas nemarcat în fața porții goale (goalkeeperul era depășit) a lui Burnley după centrarea lui Walker. S-a precipitat și a șters mingea, nu a lovit-o în plin. Din 3 metri, a șutat pe lângă bară. Stupefiat de ratare, Sterling s-a aruncat pe burtă, lovind cu pumnii în pământ.

Două minute mai târziu, Sterling a fost înlocuit. Și a văzut de pe banca de rezerve cum a egalat Burnley. Islandezul Guðmundsson, uitat liber de Walker, l-a trimis în plasă pe Ederson cu tot cu minge (82). 1-1.

VIDEO cu golurile + rezumatul partidei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează