INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA FRANȚEI

VIDEO VAR vs Mbappe 2-0 » Meci de coșmar pentru starul lui PSG: gol anulat și eliminare cu ajutorul tehnologiei video

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 12:19

PSG a învins-o pe Rennes, 3-2, în semifinalele Cupei Franței. Kylian Mbappe, atacantul lui PSG, a pierdut duelul cu tehnologia. Arbitrul i-a anulat un gol în meciul cu Rennes, în minutul 50, și apoi l-a eliminat în minutul 63, de fiecare dată după revederea imaginilor pe monitorul de la marginea terenului.

Dacă n-ar fi fost VAR-ul, Kylian Mbappe s-ar fi numărat marți printre marcatori și probabil ar fi încheiat semifinala de Cupa Ligii cu Rennes, 3-2, pe teren. Arbitrul Lesage și ajutoarele sale nu văsuseră poziția sa de ofsaid la golul din minutul 50, iar faultul violent asupra lui Sarr, 63, îl amendaseră doar cu "galben".

Ratează finala

Avertizat însă de asistentul video și după revederea imaginilor, pe monitor, centralul a corectat ambele decizii. "Mbappe ridică mari semne de întrebare prin nervozitatea de care dă dovadă și sigur va lua două etape de suspendare", a comentat cotidianul L'Equipe. Oricum, și numai una e de ajuns pentru ca atacantul lui PSG să rateze finala competiției.

"Nu trebuia să intru așa"

"Am fost frustrat și am făcut, într-adevăr, un gest de «roșu». Sunt de acord cu decizia arbitrului, nu trebuia să intru așa la Sarr, dar la accidentarea mea nu a fost nimeni sancționat", a comentat internaționalul francez. După eliminarea lui, la 0-3, PSG a avut mari emoții. Gazdele au înscris de două ori și nu a lipsit mult ca să ducă partida în prelungiri.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

87 de meciuri jucase Mbappe pentru Monaco și PSG fără să vadă vreun "roșu". Marți seară l-a bifat pe primul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează