INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Rooney, despre Ronaldo: „Cristiano nu mai e la fel de bun, dar e la fel de enervant”

Wayne Rooney și Cristiano Ronaldo/ foto: Imago
Wayne Rooney și Cristiano Ronaldo/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2022 11:06 / Actualizat marti, 29 martie 2022 11:52

Wayne Rooney (36 de ani), actualul antrenor de la Derby County, a vorbit despre fostul său coleg de la Manchester United, Cristiano Ronaldo (37 de ani), pe care îl consideră „la fel de enervant” ca în perioada în care cei doi împărțeau același vestiar.

Rooney și Ronaldo au fost coechipieri în perioada 2004-2009 și au câștigat împreună 3 titluri în Premier League și o Ligă a Campionilor. În prezent, cei doi au ales să meargă pe căi total diferite. În 2021, Ronaldo s-a întors la Manchester United și este golgeterul echipei în acest sezon, în timp ce Rooney este antrenor la Derby County, echipă din liga secundă engleză, aflată în pragul falimentului.

Chiar a fost otrăvit Abramovici?
EDITORIAL
Chiar a fost otrăvit Abramovici?

Wayne Rooney: „Cristiano nu mai e la fel de bun, dar e la fel de enervant”

„Cristiano era al naibii de bun, dar la fel de enervant în același timp. Acum, probabil că nu mai e la fel de bun, dar e la fel de enervant”, a spus Rooney, potrivit The Sun.

Fostul atacant a povestit și despre întâlnirea dintre cei doi de la Campionatul Mondial din 2006, când Portugalia a eliminat Anglia din sferturile de finală. Atunci, Rooney și Ronaldo au avut un conflict pe teren care a dus la eliminarea englezului.

„Îi plăcea să simuleze. Chiar i-am spus apoi că nu m-a deranjat faptul că am fost eliminat din cauza lui. Și eu încercasem să îi provoc un cartonaș galben în prima repriză, din cauza simulărilor sale”, a mai spus Rooney.

183 de goluria marcat Rooney pentru Manchester United, fiind cel mai bun marcator din istoria „diavolilor”

Cristiano Ronaldo, enervat de jurnaliștii portughezi

Cristiano Ronaldo, căpitanul naționalei Portugaliei, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Macedonia de Nord, finala barajului de calificare la Campionatul Mondial din Qatar.

Ronaldo a avut o reacție nervoasă la adresa jurnaliștilor, fiind iritat de întrebările acestora. „Dacă Portugalia se va califica, Mondialul din Qatar va fi ultimul pentru tine?”, a fost întrebarea care a stârnit mânia lui Ronaldo.

„Încep să văd că mulți dintre voi îmi puneți aceeași întrebare. Persoana care îmi va decide viitorul sunt eu, nimeni altcineva. Dacă am chef să joc mai mult, voi juca, dacă nu am chef să joc mai mult, nu voi juca. Eu sunt șeful! Punct”, a răspuns Cristiano, potrivit ojogo.pt.

Citește și:

Joan Laporta nu s-a ferit să răspundă: ce șanse are o revenire a lui Lionel Messi la Barcelona

Erik ten Hag e sfătuit de un nume uriaș să nu se ducă la Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează