INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  QATAR

Xavi Hernandez, atacat dur în Spania: „Un descreierat și un nebun” » Ce a declanșat reacția

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 16:55

Anabel Alonso, o actriță de renume din Spania, l-a numit pe Xavi Hernandez (39 de ani) „descreierat”, după declarațiile laudative făcute de fostul campion mondial despre Qatar. 

Xavi e acest acest moment antrenor la Al Sadd, în Peninsula Arabică. Legendarul mijlocaș al Barcelonei a oferit un interviu celor de la Marca, în care vorbește despre viața din Qatar: „Ne-au oferit tot ce am vrut aici. E o țară în care poți trăi foarte ușor, e foarte comodă, primitoare și sigură”.

Anabel Alonso, actriță de renume care a început să cocheteze cu politica, recunoscută pentru opiniile vehemente și directe pe care și le exprimă, l-a criticat pe Xavi pe Twitter. Anabel l-a numit „descreierat” și „nebun”.

Actrița duce o luptă de mai mulți ani pentru conștientizarea abuzurilor la care sunt supuși muncitorii din Qatar. Printre ei se numără și cei care au lucrat la construcția stadioanelor pentru Campionatul Mondial din 2022.

Xavi Hernandez, atacat dur în Spania: „Un descreierat și un nebun” » Ce a declanșat reacția

Vezi și: 

Fotbalistul care a avut curajul să-l înfrunte pe Zlatan Ibrahimovic: „I-am zis că e un atacant prost, iar el s-a uitat la mine. Știți ce mi-a spus?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
2177161549205487
Daniel Buriu  •  12 Decembrie 2019, 20:17

Dublu campion european, campion mondial, CL, cupe,si campionate castigate cu Barcelona! Un extraordinar fotbalist, si vine neica nimeni sa-l critice. Si pt ce? Ce mare lucru a spus ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează