INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Yolanthe rămîne alături de Sneijder: "Îmi voi însoţi soţul oriunde va fi nevoie"

Yolanthe Cabau
Yolanthe Cabau

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 ianuarie 2013 19:39

Negocierile dintre Wesley Sneijder şi Galatasaray au intrat din  nou în impas. Mijlocaşul are şi cîteva oferte din Anglia, însă discuţiile avansează foarte încet.

Incertitudinea din jurul soţului său a determinat-o pe Yolanthe Cabau să reacţioneze. Partenera mijlocaşului olandez a afirmat că nu ştie nimic despre viitorul lui Sneijder, într-un interviu acordat agenţiei de ştiri fcinternews.it.

"Nu ştiu care mai este situaţia actuală. Nu avem nicio noutate de la Inter sau de la alt club. Ce pot să spun este că, dacă va fi nevoie să plecăm, îmi voi însoţi soţul oriunde va fi nevoie", a afirmat Yolanthe, care a ţinut să adauge: "Oricum, iubesc oraşul Milano şi echipa Inter".

Întrebată ce ar prefera dintre Istanbul şi Anglia, Yolanthe a explicat că nu asta contează: "Nu va fi nicio problemă, îmi voi însoţi soţul oriunde va fi nevoie să mergem"

Videoclipul nevestei sabotează transferul lui Sneijder la Galatasaray: ”Yolanthe, nu te vrem. Eşti o ruşine!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
delouene
delouene  •  19 Ianuarie 2013, 14:41

Mai lasati-ne oameni buni cu pseudo-stirile astea...din "sport"! In primul rand ca nu ne intereseaza, apoi...se spune"imi voi urma sotul..." , nu imi voi insoti sotul...Nu pot deveni toti profesionisti nici in jurnalism, e drept. Daca esti inginer, cauta altceva...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează