INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Zlatan, aproape de o revenire la națională! Ce a declarat selecționerul Suediei despre starul lui AC Milan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 11:50 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 13:02

Naționala de fotbal a Suediei îi deschide ușa lui Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) și acesta ar putea să evolueze pentru țara sa, după ce s-a retras în 2016.

Pe 22 iunie 2016, Suedia a fost eliminată de la Campionatul European de Belgia, după o înfrângere cu 1-2. A fost ultimul meci în care Zlatan Ibrahimovic a evoluat în echipamentul țării sale. De atunci, a existat un război deschis între Zlatan și echipa națională, pentru o posibilă întoarcere a sa, acesta fiind alimentat și de performața Suediei de la Campionatul Mondial din 2018, unde a ajuns până în sferturile de finală.

Zvonurile revenirii lui Zlatan la națională au început să apară pe 2 noiembrie, când atacantul a postat pe rețelele de socializare o poză în tricoul Suediei, însoțită de mesajul: „Mult timp de când nu ne-am văzut”. Aceste zvonuri au fost însă infirmate la acel moment de selecționerul Janne Andersson, care spunea că nu ia în considerare acest lucru: „Unii oameni spuneau că în spatele acelei fotografii se află un plan. Nu vreau să vorbesc prea mult despre acest lucru. Au trecut patru ani de când cariera lui la națională s-a încheiat. Cazul este închis pentru mine”.

62 de goluriîn 116 apariții are Zlatan Ibrahimovic pentru naționala Suediei

Andersson despre Zlatan:„Va fi momentul ca eu să iau o decizie”

Trei săptămâni mai târziu, antrenorul naționalei a făcut primul pas pentru împăcare și s-a adresat chiar jucătorului pentru o posibilă întoarcere: „Este important ca el însuși să vrea să se implice din nou în proiect, pentru că în 2016 mi-a zis că nu mai dorește asta. I-am respectat decizia. Acum îi revine lui să spună dacă vrea să se întoarcă. Dacă da, va fi momentul ca eu să iau o decizie”.

Totodată, selecționerul a vorbit și despre relația actuală pe care o are cu Ibrahimovic: „Nu ne-am mai văzut de mult timp. Nu îl urmăresc pe rețelele de socializare. Nu îmi pasă ce spune acolo. Nu mă surprinde forma sa bună. Vorbim despre un mare atlet, cel mai bun suedez din noate timpurile”, a completat Andersson.

Ibrahimovic, mesaj pentru selecționer

La rândul său, și Zlatan a vorbit despre o eventuală discuție cu selecționerul Suediei, dorind ca acesta să își exprime interesul pentru a-l avea în lot la acțiunile viitoare: „Dacă mă sună, i-aș răspunde să îmi dea timp și să mă gândesc. Trebuie să văd că mă vrea la națională. Dacă mă consideră bătrân, nu vreau să mă întorc. Vreau să văd că e de părere că pot ajuta echipa”.

Adrian Mutu, întâmplare amuzantă cu Zlatan ibrahimovic: ”Venise cineva la mine la ușă să facă poză cu el”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gestul lui Cristiano Ronaldo a ieșit abia acum la iveală! Ce a făcut starul portughez când un adversar i-a cerut tricoul

Marco Van Basten, declarații de impact despre tensiunile de la Barcelona: „Messi și Griezmann joacă precum niște brutari!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
10216741700672837
Kevin Mann  •  25 Noiembrie 2020, 23:31

Ce fotbalist bun! Îmi amintesc El Classico din 2008. Zlatan a fost rezervă la Barcelona, dar a intrat în repriza a 2-a și a înscris. Dani Alves a centrat și Zlatan a băgat latul - a înscris cu stângul. —— Cred că poate fi pus oricând lângă Messi și Ronaldo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează