Cum a răspuns Didier Deschamps când a fost întrebat dacă Benzema va juca în finală + De când ar fi putut evolua jucătorul Realului la Campionatul Mondial

Didier Deschamps, selecționerul naționalei Franței.
Foto: Imago
Didier Deschamps, selecționerul naționalei Franței. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2022 09:48 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 10:04

Didier Deschamps (54 de ani), selecționerul naționalei Franței, a evitat să răspundă când a fost întrebat dacă atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema (34 de ani), va juca în finala Campionatului Mondial, dintre Franța și Argentina. 

  • Argentina - Franța, finala Campionatului Mondial din Qatar, se joacă duminică, de la ora 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și transmis la TV pe TVR 1.

Întrebarea vine în contextul în care Karim Benzema s-a accidentat cu puțin timp înainte ca francezii să dispute meciul contra Australiei, din prima etapă a fazei grupelor Campionatului Mondial. Vârful Realului a dat semne de recuperare, iar presa spaniolă chiar a scris că Benzema ar putea reveni la turneul final și ar putea juca încă din faza optimilor de finală. 

Primele două nume vehiculate pentru banca oltenilor » Ce antrenori i-au fost propuși lui Mihai Rotaru
CSU CRAIOVA
Primele două nume vehiculate pentru banca oltenilor » Ce antrenori i-au fost propuși lui Mihai Rotaru

Didier Deschamps: „Prefer să răspund la următoarea întrebare”

La conferința de presă de la finalul partidei Franța - Maroc, Didier Deschamps a fost întrebat despre primul 11 pe care îl va folosi în finala contra Argentinei, tactica pe care o va folosi în fața „pumelor”. Selecționerul „cocoșului galic” a fost întrebat și dacă Benzema va fi prezent în marea finală. 

„Prefer să răspund la următoarea întrebare”, a fost răspunsul sec al selecționerului Franței, potrivit cotidianului spaniol Marca. 

Karim Benzema ar fi putut reveni în Qatar încă din faza „optimilor” de finală

Karim Benzema s-a recuperat complet în urma rupturii musculare pe care a suferit-o. Fotbalistul ar fi putut reveni în Qatar încă din faza „optimilor” de finală, când Franța a trecut de Polonia, cu scorul de 3-1. 

După meciul Tunisia - Franța, încheiat cu victoria africanilor, scor 1-0, Didier Deschamps a pus capăt speculațiilor conform cărora ar putea reveni în tricoul naționalei Franței, dacă va reuși să se recupereze în timp util. 

„Nu mă gândesc la revenirea lui Karim Benzema în acest moment. Cunoașteți foarte bine situația lui și cât durează să se recupereze. Am vorbit cu el când a plecat din cantonamentul naționalei. În acest moment, am grijă de cei 24 de jucători pe care îi am la dispoziție. 

Dacă voi, jurnaliștii, vreți să comentați, scrieți, dezbateți despre asta este fix treaba voastră”, a fost răspunsul tehnicianului, conform Marca. 

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Condiții excelente, rezultate slabe

Citește și:

Gianluca Vialli lasă naționala Italiei pentru tratamentul anticancer

„Piciorul său stâng infinit a luminat stadionul” » Leo Messi e scânteietor în cel mai bun turneu cu Argentina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează