Ce alegere! Deschamps a convocat de urgență un fotbalist cu doar 10 minute jucate pentru naționala Franței

Randal Kolo Muani // foto: Guliver/gettyimages
Randal Kolo Muani // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2022 18:45 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2022 18:52

Didier Deschamps, selecționerul Franței, l-a convocat de urgență pe atacantul Randal Kolo Muani (23 de ani) pentru a-l înlocui pe Christopher Nkunku, accidentat, în lotul de Mondial.

Christopher Nkunku, jucător cu 17 goluri în 23 de meciuri în acest sezon pentru RB Leipzig, a fost accidentat la antrenamentul Franței de coechipierul Eduardo Camavinga: entorsă la genunchiul stâng, care-l va ține pe tușă câteva săptămâni.

Crina Pintea, în lacrimi după România - Germania: „Ce rost are să mai faci sacrificii dacă totul se întâmplă în spate? Sunt jocuri de culise! EHF nici nu ne-a lăsat să  protestăm”
ROMÂNIA - GERMANIA 28-32
Crina Pintea, în lacrimi după România - Germania: „Ce rost are să mai faci sacrificii dacă totul se întâmplă în spate? Sunt jocuri de culise! EHF nici nu ne-a lăsat să protestăm”

Randal Kolo Muani, convocat în lotul Franței pentru Campionatul Mondial din Qatar

În locul lui Nkunku a fost convocat de urgență Randal Kolo Muani, atacant la Eintracht Frankfurt, cu doar două apariții scurte pentru prima reprezentativă a Franței: un minut la 2-0 cu Austria și nouă minute la 0-2 cu Danemarca, ambele meciuri fiind jucate în septembrie.

Kolo Muani era în Japonia, alături de echipa sa, și va merge direct la Doha, fiind așteptat în cantonament joi dimineața.

Kolo Muani, transferat de Eintracht Frankfurt de la Nantes în vară, a înscris 8 goluri și a oferit 11 pase decisive în 23 de meciuri pentru echipa germană.

Ce alegere! Deschamps a convocat de urgență un fotbalist cu doar 10 minute jucate pentru naționala Franței
Accidentat, Christopher Nkunku a ieșit forțat din lotul Franței. În lotul lui a fost convocat Randal Kolo Muani // foto: Guliver/gettyimages

Franța face parte din grupa D la Campionatul Mondial, alături de Australia, Danemarca și Tunisia. Primul meci al campioanei mondiale din 2018 va fi cu Australia, marți, pe 22 noiembrie.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial din Qatar: 

Rasism, xenofobie și homofobie în direct la TV! Moment îngrozitor înainte de Campionatul Mondial: „Cenzurați, cenzurați!”

„Am crescut sărind peste cadavre” » Povestea cutremurătoare a starului de la Manchester United care va juca la Mondial

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  16 Noiembrie 2022, 20:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează