Exclusiv/ Video Un fost jucător la tineretul Serbiei, despre starea de spirit a echipei după eșecul cu Brazilia: „Am vorbit cu ei. Se pune foarte multă presiune”

Milos Zukanovic- foto Iosif Popescu
Milos Zukanovic- foto Iosif Popescu

Articol de , - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 13:48 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 20:24

Milos Zukanovic (26 de ani) a fost adus liber de contract de Metaloglobus în această toamnă pentru a întări zona ofensivă. Acesta a bifat 4 selecții la echipa națională de tineret a Serbiei, pentru care a punctat de două ori. Acolo i-a avut colegi pe Marko Grujic și Andrija Zivkovic, prezenți acum la Campionatul Mondial din Qatar.

Vârful celor de la Metaloglobus a explicat pentru GSP.ro starea de spirit din cadrul echipei naționale a Serbiei, după ce „vulturii” au pierdut cu 2-0 în primul meci cu Brazilia.

Un selecționer de la Campionatul Mondial își avertizează jucătorul: „Dacă te bucuri așa, nu vei mai călca în viața ta pe un teren de fotbal!”
CM QATAR
Un selecționer de la Campionatul Mondial își avertizează jucătorul: „Dacă te bucuri așa, nu vei mai călca în viața ta pe un teren de fotbal!”

VIDEO. Milos Zukanovic: „Sârbii au mari așteptări. E momentul prielnic să facă performanță”

- Care sunt primele impresii după primul meci al Serbiei la Campionatul Mondial? 
- Categoric, a fost destul de greu, dar sperăm ca la doilea meci, cu Camerun, să câștigăm.

- Care crezi că sunt punctele forță ale echipei, care ar putea face diferența în grupe? 
- Fiecare fotbalist joacă la cluburi mari și stăm bine la forță și în atac pe loviturile de cap. În primul meci, am avut mai multe probleme cu accidentările și mă refer la Filip Kostic și la Stefan Mitrovic, care n-au putut evolua.

- Cum e atmosfera în Serbia în acest moment? 
- E foarte aprinsă, iar oamenii au așteptări mari, pentru că jucătorii sunt buni. Rste un moment prielnic pentru ei să aibă rezultate la acest Campionat Mondial.

- Mai ai și o altă favorită în afara Serbiei? 
- Desigur. Îmi place Argentina și sper să ajungă în finală.

- Totuși, a surprins total rezultatul Argentinei cu Arabia Saudită, dar și meciul Japoniei.
- Cred că nimeni nu se aștepta la asta. În prima repriză Argentina i-a distrus, dar după nu a mai avut noroc. Ăsta e fotbalul. Același scenariu s-a întâmplat și în celelalte jocuri, dacă nu dai gol, adversarii au următoarea șansă și poți pierde meciul.

- Ai jucat la selecționatele de tineret ale Serbiei alături de mai mulți jucătorii prezenți în Qatar, unul dintre ei ar fi Grujic. Ai apucat să vorbești cu ei?
- Da așa este. Am multe amintiri cu Marko (n.r. Grujic) și ne contactăm destul de des. Uite, am vorbit cu el și mi-a spus că presa din Serbia și suporterii pun mare presiune pe echipă după primul meci cu Brazilia.

Am foarte multe amintiri frumoase și cu ceilalți jucători. Am reușit să câștigăm campionatul U19 din Serbia și am avut selecții la naționalele de tineret, unde am câștigat foarte multe meciuri împreună
- Milos Zukanovic, atacant Metaloglobus

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial:

Detalii șocante cu amenințările FIFA în spatele ușilor închise: „Au venit direct cu 5 arbitri. E scandalos!”

https://www.gsp.ro/international/campionatul-mondial-de-fotbal-2022-stiri/mitchell-duke-atacant-gest-cm-qatar-681161.html

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alexiosas
alexiosas  •  28 Noiembrie 2022, 01:11

ce jucator au Metaloglobus? ce jucator? unu din Serbia,tara aia de la mondial...gazeta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează