INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA - MEXIC 0-1

Low a găsit problema în jocul Germaniei contra Mexicului! De ce crede că a pierdut campioana mondială: "Nu am mai văzut asta până acum"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2018 22:31

Selecționerul Joachim Low a comentat înfrângerea Germaniei în fața Mexicului, scor 0-1, în primul meci al nemților de la Campionatul Mondial din Rusia. Acesta știe ce n-a mers și ce trebuie să schimbe începând cu următorul meci.  

"Suntem dezamăgiţi. Am pierdut primul meci şi este ceva anormal pentru noi. Nu am jucat aşa cum o facem în mod obişnuit, în atac, cu pase rapide. Trebuie să ne învăţăm lecţia şi să facem lucrurile mai bine în partidele următoare.

Nu am avut succes cu pasele şi am pierdut mingile într-o manieră pe care nu am mai văzut-o până acum. Am jucat cu pase scurte şi acest lucru a permis adversarului nostru să ne ia mingea cu uşurinţă.

Nu am fost concentraţi. Mexicanii sunt mari experţi în posesia mingii şi au jucători foarte rapizi, care profită foarte bine de spaţii", a spus selecționerul Joachim Low.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
124642421584229
Yuri Paulsmy  •  18 Iunie 2018, 12:00
Postat de Costel Tudor pe 18 Iunie 2018, 00:06

Îmi poate spune cineva cati nemți sunt in echipa Germaniei ??? Deasemeni cati francezi sunt in echipa Franței si cati elvețieni sunt in echipa Elveției ??? Cum puteți numi aceste asa zis echipe NAȚIONALE ???

Uite asa bine dle Tudor! tu stii cum s-au format, de-a lungul istoriei, alte natii? prin imigrare, cucerire, codosire intre etnii etc. Daca mergem pe firul tau, echipa Statelor Unite (din orice sport vrei tu) cati americani are? Sau mai degraba, cand devii american? cand ai emigrat tu, tac-tu sau tac-tu mare? Dar nu-ti face griji, eu stiu o echipa, pardon, o NATIONALA care n-a naturalizat pe nimeni, desi ocazii erau; doar ca astia de care zic eu nici pe playstation nu joaca fotbal cum trebuie, dar'mite la un turneu final.

magic4ever
magic4ever  •  18 Iunie 2018, 10:01
Postat de spinoza pe 18 Iunie 2018, 06:01

De cand Low nu-si mai miroase degetele, nici echipa nu mai joaca fotbal! S-au prins toti antrenorii de mingile bubuite si jocul pe flancuri al nemtilor! Anul asta nu-i vad prea departe...

Se vede ca lipseste Klose care era foarte bun la jocul aerian si se demarca f bine...plus Schweinsteiger care era creierul echipei...Gotze de acum 4 ani era mult peste Draxler...

magic4ever
magic4ever  •  18 Iunie 2018, 09:59

Germania nu are sanse sa castige CM anul asta pentru ca nu are un atacant de top...Werner zici ca nu a jucat si Gomez este aproape pensionat...fundasul stanga este foarte limitat...Sane nu trebuia sa lipseasca din lotul Germaniei, intr-un meci precum cel cu Mexic facea diferenta cu incursiunile si driblingurile lui...Muller a fost degeaba pe teren, nu a facut absolut nimic....nu inteleg de ce se insista cu el aripa dreapta pentru ca nu are viteza, dribling, nu centreaza bine...mai bine joaca in spatele varfului sau varf impins...Draxler este foarte slab pe langa Sane,nu a reusit un dribling tot meciul...Khedira s-a miscat in reluare si Ozil parca a uitat fotbalul de cand s-a transferat la Arsenal...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează