CM 2018    •   CROAȚIA - ANGLIA

VIDEO + FOTO Controversă după golul Croației: VAR-ul n-a intervenit la faza care a pornit dezbaterea pe internet

Miercuri, 11 Iulie

Croația s-a calificat în finala Campionatului Mondial după ce a învins-o pe Anglia cu 2-1 după prelungiri. Naționala lui Zlatko Dalici a egalat Anglia în minutul 68, când Perisici a reluat cu talpa din centrul careului, exact de lângă Kyle Walker, fundașul lui Manchester City.



VEZI AICI VIDEO!

Imediat au început controversele legate de acest gol, nu puțini fiind cei care susțin că ar fi trebuit ca golul să fie anulat pentru joc periculos.

Walker era în plonjon, iar Perisici avea crampoanele la nivelul capului fotbalistului englez. 

Turcul Cuneyt Cakir n-a avut nicio intenție de a fluiera ceva și nu s-a folosit nici VAR-ul.

captura

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Comentarii (30 ) Adaugă comentariu

danieliorga2000  •  12 Iulie 2018, 14:50

Postat de u_fan pe 12 Iulie 2018, 00:46

Cred ca se putea da joc periculos. Atacul e mai sus de talie si, ce e mai serios, e cu talpa inainte, ceea ce e joc periculos chiar daca e vizata mingea, nu omul. Interesant e ca intr-un Manchester United- Real Madrid acelasi Cakir i-a dat rosu lui Nani pentru un atac cam la aceeasi inaltime, pentru ca a lovit un adversar (pe care, foarte probabil, nu stia ca il are in spate). (Nani a incercat sa faca o intoarcere de 180 de grade si sa preia mingea la inaltime, fara sa aiba habar cine e in spate). Una peste alta, Anglia putea sa aiba 2-0 la ratarea lui Kane (desi faniounul era ridicat, cred ca VAR ar fi validat golul) dar a jucat foarte temator. In plus, desi s-a vazut clar ca Croatia domina mijlocul, Southgate aminat schimbarea si a decis sa il scoata pe Sterling (care nu prea a meritat sa fie titular in primul rand, dar la acel moment nu era schimbarea ideala) in loc sa umble un pic la mijloc. Croatia s-ar putea sa nu mai aiba benzina sa lupte cu Franta, dar isi merita locul in finala. (Si, ca o paranteza, brigada de arbitrii nu prea s-a ridicat la pretentii- dincolo de controversa de la golul croat, au fost cateva greseli elementare).

Atacul e chiar la nivelul taliei croatului care avea si mingea, englezul este cel care coboara capul foarte jos . E decizie corecta.

danieliorga2000  •  12 Iulie 2018, 14:44

Nu e joc periculos daca adversarul e cel care lasa capul prea jos, e riscul lui , e joc periculos daca ridici tu la inaltimea capului piciorul. Nu e nimic controversat .

tavizio  •  12 Iulie 2018, 13:04

Gol perfect valabil! Perisic ridică piciorul, este adevărat, dar este mingea LUI, are prim-planul. Plonjonul acela tardiv și inutil ține de grotesc, părerea mea este că și-a dat seama că duelul este pierdut și a plonjat sub minge doar în speranța obținerii unui farul în atac.

Vezi toate comentariile (30)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase