INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  U CLUJ - FCSB

Neagoe, următorul adversar al FCSB-ului în Liga 1: „Au avut noroc cu Anderlecht. Când pui presiune pe ei, cedează”

Eugen Neagoe, antrenor U Cluj
Eugen Neagoe, antrenor U Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 00:11 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 00:11

Eugen Neagoe (55 de ani), antrenorul lui U Cluj, echipa care o va înfrunta pe FCSB luni, în etapa 16 din Liga 1, a analizat jocul roș-albaștrilor.

Luni, de la ora 21:00, U Cluj va primi vizita celor de la FCSB, pentru meciul care va închide prima etapă a returului din sezonul regulat.

Astăzi, Eugen Neagoe, antrenorul clujenilor, a analizat viitoarea adversară, despre care spune că „nu a făcut cel mai bun joc” cu Anderlecht, joi seara, în Conference League. A fost 2-2, un rezultat care nu l-a mulțumit pe patronul Gigi Becali.

Valerie Iftime l-a făcut praf pe Teja: „Un fricos congenital! Îl dau afară dacă mai spune asta!”
Chindia - Botoșani 2-2
Valerie Iftime l-a făcut praf pe Teja: „Un fricos congenital! Îl dau afară dacă mai spune asta!”

Eugen Neagoe: „FCSB nu a făcut cel mai bun joc cu Anderlecht”

„FCSB nu a făcut un joc foarte bun. Anderlecht nu mai este ce a fost, iar Gigi Becali, patronul echipei, știe asta. De asta a fost nemulțumit și de joc și de rezultat.

Își dorește, la investițiile pe care le face, ca FCSB să joace mult mai bine. Aseară au obținut un rezultat bun pentru tot ce s-a întâmplat pe teren, au avut șansă, nu au făcut cel mai bun joc”, a spus Neagoe la Prima Sport.

Eugen Neagoe i-a „citit” pe cei de la FCSB: „Când adversarul pune presiune, cedează”

Întrebat cum ar descrie stilul de joc al celor de la FCSB, antrenorul de la U a numit un punct forte, dar și o slăbiciune:

„FCSB este o echipă foarte periculoasă când are spații, pe tranziția pozitivă. Dar nu îi place sub nicio formă ca adversarul să pună presiune. Când se întâmplă asta, cedează.

În același timp, trebuie să iei măsuri defensive împotriva lor: ce faci când pierzi mingea? Au jucători care pot face tranziția foarte bine, de viteză, cu capacitate foarte mare de efort. Se pretează pe stilul echipei”.

FCSB ocupă locul 6 în Liga 1, cu 20 de puncte. U Cluj este penultima, cu 6 puncte mai puțin, dar două meciuri în plus față de roș-albaștri.

VIDEO: gafă uriașă în primul meci al etapei 16 din Liga 1 

Mai multe știri din Liga 1: 

„Vorbește cu «tata Mutu»” » CFR Cluj o acuză pe Rapid, după ce mesajele în care titularul campioanei ar cere transferul în Giulești au devenit publice

Toni Petrea ironizează VAR-ul: „Nu știu ce au văzut, înseamnă că a bătut vântul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează