INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - VIKING 1-2

Octavian Popescu, „mărul discordiei” între Dică și Becali: „Ce îi ceri, să piardă mingea?”

Octavian Popescu
Foto: Imago
Octavian Popescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 11:09 / Actualizat vineri, 19 august 2022 12:50

Gigi Becali (64 de ani), patronul celor de la FCSB, l-a criticat pe Octavian Popescu (19) pentru jocul slab prestat de acesta în înfrângerea roș-albaștrilor, scor 1-2 cu Viking.

CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova nu joacă în acest weekend în Liga 1 » LPF a reprogramat partidele
PROGRAM
CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova nu joacă în acest weekend în Liga 1 » LPF a reprogramat partidele

Deși Nicolae Dică s-a declarat mulțumit de jocul lui Tavi Popescu, finanțatorul Gigi Becali nu este de acord cu antrenorul echipei. Acesta l-a criticat pe „decar” pentru evoluția sa cu Viking.

„Așa este, a jucat slab. Ce pot să fac? Asta numai antrenorul știe. Spun unii că jucătorii tineri mai au căderi, dar nu e ăla, nu-l recunosc. Probabil că i s-a schimbat și poziția. 

Că Dică, de exemplu, e mulțumit, zice că Tavi Popescu își face treaba. Care treaba, mă? Treaba e să dea gol sau pasă de gol. A zis că face ce îi cere el. Păi, ce îi ceri, să piardă mingea?”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Eduard Stăncioiu: „Astea sunt meciurile în care se vede valoarea unui jucător”

Întrebat de prestația slabă a lui Octavian Popescu, Dică i-a luat apărarea „decarului” spunând că din cauza faptului că Viking se apăra foarte aglomerat pe două linii, mijlocașul nu a avut spațiu pentru a-și desfășura jocul, lucru care l-a iritat pe Stăncioiu.

„Nu e cel mai fericit discurs pe care-l are. E o diferenţă mare. Trebuie să-ți găsești punctele slabe, să îţi pui în valoare calităţile, să dezechilibrezi. El are tehnică, ar trebui să vină cu ceva în plus.

E un jucător de mare perspectivă, astea sunt meciurile în care trebuie să demonstrezi, să arăţi, să ieşi în faţă. Aici se vede valoarea unui jucător, nu trebuie să ne ascundem de adevăr”, a declarat Stăncioiu potrivit orangesport.

Octavian Popescu a fost cel mai slab jucător de pe teren în meciul FCSB - Viking, acesta primind nota 4 din partea Gazetei Sporturilor.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali, primele reacții după FCSB - Viking! Darius Olaru AMENDAT: „Lecție pentru echipă”
FCSB - VIKING
Gigi Becali, primele reacții după FCSB - Viking! Darius Olaru AMENDAT: „Lecție pentru echipă”
„Joacă la întâmplare!” » Antrenorul de 5 ori campion al Ligii 1 analizează eșecul cu Viking: „Am dat filmul înapoi și am senzația asta”
FCSB - VIKING 1-2
„Joacă la întâmplare!” » Antrenorul de 5 ori campion al Ligii 1 analizează eșecul cu Viking: „Am dat filmul înapoi și am senzația asta”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
romeverest
romeverest  •  19 August 2022, 15:39

De mingicari, precum acest Tavi Popescu, fotbalul romanesc nu a dus lipsa, dar niciunul nu a confirmat pe plan extern !! Baiatul asta este talentat, insa este departe de a fi un mare jucator !! Daca esti un mare talent trebuie sa te exprimi la un nivel inalt in astfel de meciuri de calificare unde te mai mai vede lumea fotbalului, nu la meciurile de la Mioveni sau Voluntari !!

AdiOvi
AdiOvi  •  19 August 2022, 15:16

Dă-l afară pe Dică, ciobănaş. Adu-l pe Toni Petrea ca-i liber de contract. Doar este ***. Nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  19 August 2022, 15:08
Postat de Magneto9 pe 19 August 2022, 14:06

oricat il laudati voi pe Octavian Popescu, va fi urmatorul Lutu, Mitea, samd. Talent fara creier. E prostut baiatul, l-am auzit cum vorbeste. In fotbalul actual, ca sa fii fotbalist in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa te duca si capul. asa ca, insistati degeaba cu el.

Mai e si chestia legata de fizic, in curand face 20 de ani si nu-i statea banderola pe brat de pispiriu ce e. Are ceva viteza si explozie pentru ca are masa musculara prea mica pe trunchi si brate in raport cu statura. In momentul in care il baga cineva intr-un program de forta care sa-i aduca fizicul la un nivel adecvat pentru varsta lui o sa puna ceva musculatura in partea superioara dar o sa ii scada considerabil viteza si explozia. Cobanul spera sa-l cumpere cineva inainte sa se intample asta, dar slabe sperante pentru ca acum nu poate castiga nici un fel de duel fizic...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează