INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO

VIDEO Dan Petrescu a răbufnit înaintea returului cu Lazio din Conference League: „Aș vrea să știu și eu. Zi-mi un nume!”

Dan Petrescu / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +23   FOTO
Dan Petrescu / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 19:25 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 19:43

Dan Petrescu (55 de ani), tehnicianul lui CFR Cluj, a amintit, la conferința de presă premergătoare returului cu Lazio (0-1 în tur), despre absențele echipei sale pentru confruntarea de mâine seară. Suspendați, Yuri și Boateng nu fac parte din lotul campioanei. 

Petrescu acuză ghinionul înaintea returului cu Lazio. Tehnicianul clujenilor a ținut să sublinieze că trupa lui Maurizio Sarri nu are absențe notabile de lot înaintea duelului din Gruia, în timp ce el nu se poate baza pe doi dintre pionii de bază ai echipei.

CFR Cluj - Lazio 0-0 »  CFR Cluj e OUT din Conference League! Lazio a jucat fără chef, dar campioana n-a avut șut pe poartă
CFR CLUJ - LAZIO 0-0
CFR Cluj - Lazio 0-0 » CFR Cluj e OUT din Conference League! Lazio a jucat fără chef, dar campioana n-a avut șut pe poartă

Dan Petrescu a răbufnit înaintea returului cu Lazio din Conference League: „Aș vrea să știu și eu! Zi-mi un nume!”

Aș vrea să știu și eu cine lipsește! Zi un nume! La meciul tur s-a zis că o să joace cu echipa a doua. Vor juca cu cei mai buni

La noi lipsesc doi jucători. La ei nu joacă Pedro, care e rezervă. Noi suntem dezavantajați. Noi avem doi jucători care nu joacă”, a răbufnit „Bursucul”, în conferința de presă de miercuri seara. 

Întrebat despre șansele de calificare ale echipei sale, Petrescu a recurs o estimare realistă: „90 la sută Lazio și 10 CFR. Asta e realitatea (...) O să încercăm să dăm totul cu publicul în spate”. 

Am văzut meciul cu Salernitana. Mă uit tot timpul. Sunt în cursa pentru Champions League. Lazio a jucat bine. Pentru mine, Lazio e o echipă care joacă pe atac. (...) Sunt echipe bune în Italia, precum Inter și Napoli. Nu cred că Lazio înseamnă doar Immobile

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

CFR Cluj - Lazio, echipele probabile:

CFR Cluj: 1. Scuffet - 4. Cr. Manea, 33. Kolinger, 3. A. Burcă, 45. Camora - 10. C. Deac, 73. Muhar, 40. Cvek, 7. Krasniqi - 30. Bârligea, 32. Janga 
Rezerve: 34. Bălgrădean, 6. Bilong, 9. Malele, 11. Petrila, 15. Yeboah, 25. Țâru, 28. Hoban, 37. Bordeianu, 47. Braun
Antrenor: Dan Petrescu
Absenți: Yuri, Boateng (suspendați)

Lazio: 1. Maximiano - 29. Lazzari, 34. Gila, 15. Casale, 23. Hysaj - 5. Vecino, 32. Cataldi, 10. Luis Alberto l 18. L. Romero, 17. Immobile, 7. Felipe Anderson
Rezerve: Bašici, 6. Marcos Antonio, 11. Cancellieri, 50. Bertini, 44. Floriani Mussolini, Ruggeri
Antrenor: Maurizio Sarri
Absenți: Patric (suspendat), Milinkovici-Savici, Romagnoli, Pedro, Zaccagni, Ștefan Radu (accidentați)

CFR Cluj bifează o bornă importantă în returul cu Lazio

La meciul retur cu Lazio, CFR Cluj va bifa o importantă bornă în istoria europeană a clubului, fiind a 3-a echipă românească all time care ajunge la suta de partide în competițiile continentale.

Joi seară, cu Lazio, în returul play-off-ului de calificare în optimile Conference League, CFR Cluj se pregătește să atingă o bornă istorică: al 100-lea meci european. O aventură începută în august 2007. Când, după ce au terminat campionatul pe 3, ardelenii s-au calificat în preliminariile Cupei UEFA.

CFR va deveni astfel a treia echipă românească care intră în clubul select al celor cu cel puțin 100 de partide în cupele continentale, după Steaua/FCSB și Dinamo.

FOTO / Turul Lazio - CFR Cluj 1-0, prin vizorul fotoreporterului GSP Raed Krishan

Lazio Roma - CFR Cluj, prin vizorul fotoreporterului GSP Raed Krishan
Lazio Roma - CFR Cluj, prin vizorul fotoreporterului GSP Raed Krishan
Lazio Roma - CFR Cluj, prin vizorul fotoreporterului GSP Raed Krishan
Lazio Roma - CFR Cluj, prin vizorul fotoreporterului GSP Raed Krishan
+19 FOTO

Sold out pentru meciul CFR Cluj - Lazio

În ciuda înfrângerii de pe „Olimpico” și a șanselor reduse de calificare pentru elevii lui Petrescu, suporterii clujeni au luat cu asalt casele de bilete, astfel că ieri s-a anunțat oficial că s-au vândut toate tichetele disponibile pentru retur.

Astfel, arena din Gruia va fi plină, organizatorii anunțând publicul să vină mai devreme la stadion, pentru evitarea aglomerației. Accesul spectatorilor va fi permis începând cu ora 17:45.

VIDEO Toate informațiile înaintea returului CFR Cluj - Lazio

Citește și alte știri de actualitate: 

Ciucu îi face noua ținută specială lui Gigi Becali și îl așază lângă Regele Mihai și Adi Minune! » Cât îl costă hainele pe patronul FCSB

CFR Cluj reacționează după declarația lui Gigi Becali: „E regretabil să porți crucea pe îmbrăcăminte și să ai un asemenea discurs”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
tororosso
tororosso  •  23 Februarie 2023, 18:27

Bursucul poate fi comparat lejer cu o oală Kukta . Se supără mai mereu , dă în fiert după care începe să șuiere . Veșnic nemulțumit !

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  23 Februarie 2023, 15:12

Deci sunt mai mult de 100 de.m3ciuri europene

Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  23 Februarie 2023, 15:11

Au mai jucat si inainte de 2007 in Intertoto, chiar finala in 2005 cu francezii de la Lens, dupa ce inainte in semifinala ii eliminate pe cei de la Saint Ettiene, iar un tur inainte pe cei de la Athletic Bilbao. Doar in acel sezon au jucat 5 meciuri europene, cat Steaua cand castiga CCE in 1986

Vezi toate comentariile (11)
Comentează