INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

VIDEO Nicolae Dică răspunde acuzațiilor norvegienilor: „Hai să fim serioși, ce naiba! Au fost două meciuri în care i-am dominat clar”

Nicolae Dică/ foto: Ionuț Iordache (GSP)
Nicolae Dică/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2022 17:15 / Actualizat sambata, 27 august 2022 17:27

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB, a comentat acuzațiile lui Morten Jensen, antrenorul lui Viking, după meciul din Conference League câștigat de roș-albaștri în Norvegia (3-1).

Jensen a declarat că „eram pe drumul către vestiarul arbitrilor, chiar în fața zonei mixte, când un reprezentant al lui FCSB a venit cu cinci pungi de cadouri. Când s-a întors, mai avea doar una singură. Au fost patru arbitri la meci, deci am fost foarte surprins”. 

Regulamentele UEFA permit mici „atenţii”» Ce ar trebui să fie în pungile oferite de cluburi arbitrilor şi altor oficiali
FCSB
Regulamentele UEFA permit mici „atenţii”» Ce ar trebui să fie în pungile oferite de cluburi arbitrilor şi altor oficiali

VIDEO. Nicolae Dică răspunde acuzațiilor lansate de Morten Jensen

Dică a explicat la conferința de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt ce ar fi putut conține pungile oferite arbitrilor.

„Din ce știu eu, fiecare club oferă arbitrului o pungă cu un fular, o siglă, ceva de genul ăsta. Mă gândesc că nu le-a dat altceva acolo. O carte, eu știu? Și dacă te duci, nu poți să te duci cu punga în mână să i-o dai arbitrului, să te vadă toată lumea.

Hai să fim serioși, ce naiba! Am jucat două meciuri cu ei și ne-am creat 15 ocazii de a marca, plus o posesie de 70%. Au fost două meciuri în care i-am dominat clar”, a spus Nicolae Dică.

Cadourile simbolice sunt practică uzuală în cupele europene

Morten Jensen, tehnicianul lui Viking, spune că românii ar fi recompensat brigada maghiară cu mici „atenții” la finalul partidei. Reglementările UEFA nu interzic însă atenţiile simbolice.

De altfel, regulamentul UEFA e clar: „cadourile către oficiali trebuie să nu ridice suspiciuni că ar putea să le influențeze comportamentul sau că ar putea crea vreo obligație sau vreun conflict de interese. Numai cadourile simbolice sau de natură tradițională, conforme cu obiceiul local, pot fi oferite sau acceptate”.

Citește și alte știri despre FCSB:

Nicolae Dică se teme să nu să pice şi transferul lui Compagno: „Şi Safranko era aproape de noi, dar a semnat cu Sepsi”

Dică, despre ultimul transfer pe care-l dorește: „Este un jucător interesant pentru noi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
Florian666
Florian666  •  28 August 2022, 09:04
Postat de liviuemil pe 27 August 2022, 21:46

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviuemil
liviuemil  •  27 August 2022, 21:46
Postat de parintele.gurgui pe 27 August 2022, 17:40

Echipa fcfcsb produce scârbă la peste 80% dintre români!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Stef1108
Stef1108  •  27 August 2022, 19:23

Hai catelusule lasa mistocareala cu scarba mai bine ti-ai vedea de Dinamo tau co o furati de la toti, faceti greva sa va ia jucatori si antrenor ca la anu jucati in C

Vezi toate comentariile (9)
Comentează