INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAOK SALONIC

Răzvan Lucescu, după victoria cu PAOK: „Mă gândesc la tata. Mi-a spus: «Învinge pentru mine!»”

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de - Publicat vineri, 25 februarie 2022 09:08 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 09:46

Antrenorul Răzvan Lucescu a dezvăluit că „am vorbit de trei ori la telefon cu tatăl meu, care e în Ucraina. Mi-a zis că, pentru el, cel mai important e ca PAOK să se califice”. Și PAOK s-a calificat, 2-1, 5-3 la loviturile de departajare în fața lui Midtjylland.

A doua zi de război în Ucraina. Capitala a fost cutremurată de explozii puternice. Dmitro Kuleba, ministrul ucrainean de externe, a confirmat asediul Kievului, pe Twitter: „Teribilele rachete rusești atacă. Ultima oară când capitala noastră a mai trăit o asemenea experiență a fost în 1941, când a fost lovită de Germania nazistă". 

Președintele Volodimir Zelenski a dezvăluit că „am pierdut 137 de eroi, cetățenii noștri. Alți 316 sunt răniți". În acest moment, trupele Moscovei se apropie de cel mai important oraș ucrainean.

Garry Kasparov îi cere lui Joe Biden să ia o măsură incredibilă împotriva lui Vladimir Putin: „Altfel, doar pare că dă din gură”
Război în Ucraina
Garry Kasparov îi cere lui Joe Biden să ia o măsură incredibilă împotriva lui Vladimir Putin: „Altfel, doar pare că dă din gură”

Alex Mitriță a ajutat PAOK să se califice

Mircea Lucescu e la 20 de kilometri de Kiev, în baza lui Dinamo de la Koncia-Zaspa. La 1.300 km distanță, fiul lui se califica în „optimile" Conference League, după un meci electrizant. 

PAOK a condus cu 2-0, Midtjylland a redus scorul (fusese 0-1 în tur) și totul s-a decis la penalty-uri. 5-3 pentru alb-negri, cu Alex Mitriță transformând a patra lovitură de pedeapsă. Intrase în minutul 71.

Răzvan Lucescu: „Asta îl va face pe tatăl meu să se simtă bine"

La conferință, Răzvan Lucescu a vorbit despre Mircea. Lui i-a dedicat victoria. 

„Mă gândesc mereu la tatăl meu, care e în Ucraina. Am vorbit de trei ori astăzi (n.r. - ieri) la telefon. Mi-a spus că, pentru el, cel mai important e ca PAOK să se califice: «Învinge pentru mine!». Asta îl va face să se simtă bine”, a spus antrenorul care a împlinit 53 de ani pe 17 februarie. A fost cadoul său pentru Mircea Lucescu, tatăl în vârstă de 76 de ani.

Savvidis, 25 de luni de închisoare

În ziua în care PAOK a câștigat și s-a calificat, patronul său a primit sentința. Ivan Savvidis, 62 de ani, fost deputat în Duma de Stat rusă și apropiat de Vladimir Putin, a pătruns în teren cu un pistol la centură, pe 11 martie 2018, furios că arbitrul anulase un gol echipei sale la meciul cu AEK. 

Savvidis, care trăiește la Rostov, în Rusia, a fost condamnat pentru acel gest la 25 de luni de închisoare cu suspendare. Și i s-a interzis prezența pe stadioane timp de trei ani. 

Fostul arbitru slovac Lubos Michel, ex-director tehnic al lui PAOK, a luat 10 luni, pedeapsă tot cu suspendare. El îl amenințase pe „centralul” partidei.

VIDEO Ce îl motivează pe Mircea Lucescu la 76 de ani? „Pasiunea pentru fotbal. Am încercat să stau acasă și a fost greu!”

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina: 

„Nu am altă variantă” » Vitali Klitschko iese să lupte pentru a apăra Ucraina: „Cred în poporul meu!”

FOTO UEFA a scandalizat lumea fotbalului cu boicotul anti-război de la Napoli - Barcelona » Mesaj cenzurat la TV!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
aquadig
aquadig  •  25 Februarie 2022, 11:38

Oamenii mor pe strazi si pentru el cel mai important e sa se califice PAOK.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează