INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB 3-1

VIDEO Târnovanu insistă: „100% nu a fost penalty! Nu mi-a venit să cred când am văzut decizia”

Ciocnirea dintre Cornet și Târnovanu // foto: Imago Images +43   FOTO
Ciocnirea dintre Cornet și Târnovanu // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 11:51 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 12:15

Ștefan Târnovanu (22 de ani), protagonist în faza în urma căreia West Ham a egalat-o pe FCSB în meciul de Conference League, câștigat în cele din urmă de englezi cu 3-1, consideră că „centralul” Benoît Bastien a greșit atunci când a dictat penalty.

  • Reporterii GSP Vlad Nedelea, Cristi Preda (foto) și Iosif Popescu (video) au fost prezenți în Anglia și au transmis toate informațiile importante de la West Ham - FCSB.

FCSB a condus pe London Stadium vreme de 35 de minute, dar s-a văzut egalată în minutul 69 al întâlnirii, dintr-un penalty transformat de Jarrod Bowen.

„Ciocănarii” au beneficiat de lovitura de pedeapsă după o ciocnire între portarul lui FCSB, Ștefan Târnovanu, și Maxwel Cornet. Târnovanu a ieșit să rețină o centrare, Cornet a ajuns primul la balon, pe care l-a lovit cu capul, apoi cei doi s-au ciocnit.

Curiosul caz al lui Antoine Griezmann: Atletico vrea să o „fenteze” pe Barcelona, catalanii merg la tribunal!
LA LIGA
Curiosul caz al lui Antoine Griezmann: Atletico vrea să o „fenteze” pe Barcelona, catalanii merg la tribunal!

Ștefan Târnovanu, după ce a comis penalty în West Ham - FCSB: „Sunt 100% convins că nu a fost”

„Centralul” francez Benoît Bastien n-a stat pe gânduri și a arătat spre punctul cu var, decizie aprobată de foștii arbitrii români Adrian Porumboiu și Ion Crăciunescu.

Târnovanu, în schimb, se consideră nedreptățit. El insistă că a procedat regulamentar în acea fază!

„A fost un meci bun, primele 70 de minute senzaționale! Apoi a venit penalty-ul, îmi mențin părerea că nu a fost. Rămân cu un sentiment neplăcut. Poate dacă nu s-ar fi acordat penalty am fi rezistat până la final și am fi scos măcar un egal.

Am vrut să prind mingea, el a intrat cu cotul în mine, apoi s-a lovit cu fața de umărul meu. Cred că de asta a și ieșit (n.r. - Cornet nu a putut continua meciul și a fost înlocuit). Îmi mențin părerea, sunt 100% convins că nu a fost penalty.

Nu mi-a venit să cred, m-a lovit foarte tare, am rămas și fără aer. Apoi m-am uitat și am văzut că a dat penalty. Nu mi-a venit să cred pe moment, dar asta este, trebuie să învăț din asta”, le-a spus Târnovanu reporterilor români de la London Stadium.

Am întâlnit jucători foarte buni. Atmosfera a fost senzațională, suporterii români în număr foarte mare. Le mulțumim din nou, în acest sezon au fost lângă noi la toate meciurile.

- Ștefan Târnovanu, FCSB

Citește mai multe știri despre West Ham - FCSB: 

Îi ia apărarea lui Octavian Popescu, după greșeala cu West Ham: „L-au distrus toți antrenorii” + „Gigi l-a lăudat. Copilul și-a luat viteză, apoi a căzut”

L-a „citit” pe Octavian Popescu, șters în West Ham - FCSB: „Este prea firav psihic. S-a stins încă din play-off-ul trecut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
o_bic
o_bic  •  09 Septembrie 2022, 22:08

Târnovanu e prost. Lăsați-l așa.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  09 Septembrie 2022, 21:28

Am revăzut meciul cu Suedia și Prunea .....boxează mingea în zona ta de protecție.....pana la pensie !!!!

constanteanul
constanteanul  •  09 Septembrie 2022, 18:57

Dacă Târnovanu susține și acum că nu a fost penalty, înseamnă că nu a înțeles nimic și, mai grav, nici nu vrea să învețe. Când ieși la minge ești decis, nu o lălăi. Dar acesta e nivelul fotbaliștilor noștri.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close