INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ATENTAT

Atentat dejucat

Articol de - Publicat luni, 30 iunie 2008 00:00

Înainte de Olanda-România s-a interceptat o discuţie telefonică suspectă între doi pakistanezi, ce plănuiau o acţiune teroristă.

Euro 2008 a fost ferit de a­me­ninţări teroriste. Avertizările, conexe cu Al-Qaeda, care au circulat pe Internet cu cîteva zile înaintea startului competiţiei nu s-au transformat în pericole.

Totuşi, a existat altă încercare de atentat. În grupa noastră, şi chiar înaintea unui meci al re­pre­zen­ta­tivei Româ­ni­ei!

Agenţia Datasport a dezvăluit că “în ajunul duelului din 17 iunie cu Olanda, decisiv pentru cali­fi­ca­rea în «sferturi», a fost in­ter­cep­tată o con­vorbire telefonică între două per­soane de naţionalitate pa­kis­ta­ne­ză, care făceau referire la o li­vrare de materiale specifice din Ita­lia”.

Ştirea este confirmată de Mi­nis­terul Apărării şi de ministrul spor­­tului din Elveţia, Samuel Schmid: “Am primit informaţii din stră­inătate referitoare la un a­ten­tat pregătit în timpul turneului fi­nal. Poliţia şi serviciile secrete au luat însă toate măsurile ca să îm­pie­dice concretizarea lui ”, a măr­tu­risit Schmid, în interviul acordat ieri pu­blicaţiei “Neue Zurche Zei­tung am Sonntag”.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
 •  30 Iunie 2008, 18:29

moaamaaaa ce de SF-uri...sigur sigur asa sa intamplat :O ? moamaaa ci tari ....SUX !!!!!!!!

 •  30 Iunie 2008, 16:48

Era absolut unica posibilitate sa scapam si de Piturca si de Mircea Sandu si clanul lor!!

 •  30 Iunie 2008, 13:29

mda vroiau pakistanezii sa-i ia prafurile lui MUTU !!! mancatorii de K@K@T din presa romanesca ...alde GSP !!! numai aveti subiecte si ati inceput sa mancati iar K@K@T ????

Vezi toate comentariile (11)
Comentează