INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GERMANIA

Păcăliţi în direct » UEFA a falsificat imaginile la Olanda - Germania 1-2

Articol de - Publicat sambata, 16 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 16 iunie 2012 10:28

Firma angajată de forul continental cu transmisia Euro 2012 a luat un cadru cu selecţionerul german Low dinaintea meciului cu Olanda şi l-a difuzat în cursul partidei


Miercuri, Germania - Olanda, minutul 22. Selecţionerul neamţ Joachim Low îi suflă balonul de sub braţ unui copil de mingi. Imaginea, văzută live în toată lumea, e acum subiectul unui scandal monstru între nemţi şi UEFA.

La cald, suporterii Mannschaftului, pe forumuri, şi presa au comentat-o în termeni admirativi: "Ce antrenor cool avem dacă şi în asemenea momente, de maximă tensiune, el îşi permite astfel de glume!". Pentru ca ieri să afle că au fost păcăliţi.

Scena respectivă a avut loc, într-adevăr. "Dar cu 15-20 de minute înaintea meciului" - după cum a precizat UEFA la solicitarea revistei Stern. Numai că firma angajată de forul continental cu transmisia tv a turneului final a înregistrat-o şi a difuzat-o apoi în timpul meciului!

"UEFA prosteşte telespectatorii. Asta-i hoţie!"
Express, cotidian german

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Acesta e locul cel mai potrivit pentru a face bani din pariuri. Cele mai importante informaţii, cele mai interesante pariuri, cele mai tari cote! Citeşti, pariezi şi cîştigi cu ponturile noastre!


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează