INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA LA EURO

FOTO Micul Paris » La primul antrenament în Franța, "tricolorii" au văzut și lucruri pe cale de dispariție în Liga 1

250 de oameni avea capacitate stadionul din Orry-la-Ville, însă organizatorii au dat +6   FOTO
250 de oameni avea capacitate stadionul din Orry-la-Ville, însă organizatorii au dat "liber" și în afara tribunei după ce românii au umplut parcarea // Foto: Alex Nicodim

Articol de , , - Publicat luni, 06 iunie 2016 00:00

Mașini de Maramureș, Tulcea și Arad au blocat Orry-la-Ville și Chapelle-en-Serval, două localități de nici 3.000 de oameni captate într-un vârtej în albastru, galben și roșu.

Aseară, la 35 de kilometri de Paris, "tricolorii" s-au antrenat în fața a aproape 1.000 de oameni. Atât localnici, cât și conaționali!

Cu Sânmărtean și Keșeru printre favoriți, Burleanu și stafful în tribună, jucătorii lui Iordănescu au fost dublați de Belodedici și Vlădoiu, asaltați pentru autografe de spectatori. "Nu scăpăm de voi nici aici", s-a amuzat Belo, care a scris autografele inclusiv în limba sârbă. Și a semnat aproape o oră întreagă!

Orădeanul franțuzit

Cu primul soare după o săptămână gri, s-au făcut valuri, s-a strigat "Hai România!", iar organizatorii au vândut produse alimentare, lucru nevăzut la multe meciuri de Liga 1! Pe teren, fotbaliștii lui "Tata Puiu" i-au încântat pe copii cu o miuță și centrări. La fiecare gol, puștii francezi izbucneau în urale. Alții au venit ca la picnic, au stat pe iarbă și au savurat altfel seara de duminică.

La final, jucătorii au aruncat mingi în tribune. Unii n-au nimerit ținta. Keșeru a primit mesajul " Oradea, Oradea!" de la un grup de susținători, însă mingea a ajuns la un francez, care a fugit, mulțumit, cu balonul!

Cioloș se vede cu echipa?

Pe 9 iunie, cu o zi înainte de meciul cu Franța, premierul Dacian Cioloș ar urma să vină la Paris pentru o acțiune la Ambasada României. Ar putea fi prezenți și jucătorii lui Iordănescu, însă acţiunea n-a fost confirmată încă.

"Deși nu sunt alegeri în Franța, ca-n România, primarul din Chapelle-en-Serval le va câștiga cu siguranță după ce ne-a primit aici"
Anghel Iordănescu, selecționer

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1685714628331840
Daniel Ivanovici  •  07 Iunie 2016, 06:16

"Nea" ottobraune, iti spun asa ca sunt mitic, Bucurestiul nu e oras bolsevic e doar mai" jeman-fishist" si vezi ca tocmai l-ati ales pe unu care e in puscarie care ce sa vezi ca un transilvanean cinstit si muncitor a atentat la borcanul cu miere, iar nici ceilalti nu sunt mai breji.

ottobraun
ottobraun  •  06 Iunie 2016, 10:42

bucaresti oras bolsevik...Transylvania libera !!

ottobraun
ottobraun  •  06 Iunie 2016, 10:37

*** au facut galerie! deja au aparut afisele in Paris ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează